Η Λίλη και η Τζέρι είναι δυο φίλες που περνούν το τελευταίο τους καλοκαίρι πριν την αποφοίτηση, ερωτευμένες και οι δύο με τον ίδιο άντρα. Όταν πεθαίνει σε ξαφνικό ατύχημα ο μπαμπάς της Τζερι, η Λίλη που βγαίνει όλο το καλοκαίρι με τον Ντέιβιντ, θα τον στείλει να την παρηγορήσει. Οι τύψεις της για τον έρωτα της με τον Ντέιβιντ ομως θα διώξουν απο κοντά της και τους δυο.

Το Very Good Girls είναι μια όμορφη καλοκαιρινή ταινία που μας διηγείται  τις ιστορίες δυο κοριτσιών σε ένα κομμάτι του καλοκαιριού τους. Σαν να παρατηρεί ξαφνικά τις ζωές τους, οι οποίες υπήρχαν πριν την ταινία και θα συνεχιστούν και μετά.

Η ταινία θα μπορούσε να λέγεται και οι Χωρισμοί. Ερωτικοί, φιλικοί, οικογενειακοί, διηγείται ακόμα και θάνατο. Ειναι ευχάριστη και ομολογώ πως η ώρα πέρασε χωρίς να το καταλάβω. Πολλά συναισθήματα, χωρίς όμως να βαραίνουν η να υπερβάλλουν εαυτό. Πάντα διατηρώντας ένα συγκεκριμένο ύφος και μια ευχάριστη ροή.

Dakota Faning κ Ashley Olsen, οι δυο επίσημα αγαπημένες μου πιτσιρικες. Τοσο διαφορετικές και ταυτόχρονα με τόση χημεία.  Η κάθε μια με τον χαρακτήρα της συμπληρώνει την άλλη. Όμορφες, εκφραστικές και πολλά υποσχόμενες.

Συνολικά, μια όμορφη ιστορία, σίγουρα θα μπορούσε να εμβαθύνει κι άλλο στους ήρωες αλλα έχει ενδιαφέρον το πως ρίχνει μια σκηνοθετική κλεφτή ματιά στη ζωή τους. Την προτείινουμε άνετα βεβαίως. Τελείωσε και ήθελα λίγο ακόμη...

Πρώτη δημοσίευση: 22 Ιουλίου 2015, 01:41
Ενημέρωση: 22 Ιουλίου 2015, 01:43
Τίτλος:
Very good girls (Πολύ καλά κορίτσια)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
91
Εταιρία διανομής: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The Beautiful Game

The Beautiful Game

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Στη Ρώμη θα γίνει το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου αστέγων, οπότε ο χαρισματικός κόουτς...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos