Φαρσοκωμωδία θηλυκού γένους που γίνεται υπερβολικά φλύαρη και γραφική, αποσπώντας χλιαρά σχόλια και φευγαλέα χαμόγελα. To κωμικό ντουέτο Τina Fey & Amy Poehler δεν εκπληρώνει την ψυχαγωγική του υπόσχεση και σίγουρα θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα γιατί αφενός η πρώτη έχει αποδείξει την αξία της κινηματογραφικά (Μean Girls) και τηλεοπτικά (30 Rock, SNL) , αφετέρου η Poehler έχει μεγάλη προϋπηρεσία στο ‘’Saturday Night Live’’( έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας η σεξουαλική παρενόχλησή της στον Colin Farrell). Για την ιστορία είχαν συνεργαστεί και το 2008 στην κωμωδία “Baby Mama.” Δεν βοήθησε ιδιαίτερα και η συμμετοχή της Maya Rudolph από την πετυχημένη κωμωδία ‘’Βridesmaids”. Παρεμπιπτόντως και αυτή είχε «φοιτήσει» στο SNL! Μικρή εμφάνιση στο foam-party κάνει και ο ντουκεμένος John Cena (WWE) και η Greta Lee(Νew girl) που κλέβει την παράσταση με ευκολία.

Την ευθύνη για το αποτέλεσμα την επιρρίπτουμε κατά κύριο λόγο στην συγγραφέα Paula Pell, και όχι τόσο στον Jason Moore που είχε σκηνοθετήσει το ‘’Pitch Perfect’’ , γιατί το σεναριακό υλικό της είναι συμβατικό, γεμάτο αφελείς ανατροπές όπου μετατρέπει τις ηρωίδες σε καρικατούρες. Είναι εμφανές πως τα αστεία έχουν γραφτεί και «χτενιστεί» τόσες φορές που έχασαν τη χάρη τους. Πέρα από αποτυχημένα χοντροκομμένα αστεία το φιλμ είναι διαποτισμένο και με ανεπιθύμητες υστερίες, θορυβώδη μουσικά διαλείμματα, μαθήματα φλερτ για dummies. Επαναπαύεται στην ιδέα ότι θα πουλήσει γιατί πλασάρεται ως καφροκωμωδία αλλά καταλήγει να είναι ελάχιστα γενναιόδωρο σε ψυχαγωγική αξία, αν το συγκρίνουμε με άλλες γυναικείες κωμωδίες (π.χ. Bridesmaids,  Trainwreck).  Εν ολίγοις βλέπεται εύκολα….ξεχνιέται ακόμη πιο εύκολα.

Υπόθεση: Όταν οι αδελφές Ellis μαθαίνουν πως θα πουληθεί το πατρικό τους σπίτι αποφασίζουν να διοργανώσουν το απόλυτο πάρτυ για ν’ αποχαιρετήσουν τη νεότητά τους.

 

Πρώτη δημοσίευση: 6 Μαΐου 2016, 14:49
Ενημέρωση: 6 Μαΐου 2016, 14:53
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τίτλος:
Sisters (Οι αδελφούλες)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
118
Εταιρία διανομής: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ