Στίβεν Σόντερμπεργκ: "Μόνο με iPhone από εδώ και στο εξής!"

Δημοσίευση: 27 Ιαν. 2018, 05:08
Συντάκτης:

Mάλλον ο Στίβεν Σοντερμπεργκ ενθουσιάστηκε με το τελικό αποτέλεσμα από το "Unsane", το οποίο γύρισε εξ'ολοκλήρου με iPhone όπως σας έχουμε γράψει από το περυσινό καλοκαίρι και αποφάσισε από εδώ και στο εξής οι επόμενες ταινίες του να γίνουν με την ίδια μέθοδο. Ή μπορεί και να συνυπολογίζει και τον οικονομικό παράγοντα της υπόθεσης (πολύ πιο φθηνό κόστος) που ενδεχομένως να του δίνει την δυνατότητα να πάρει περισσότερα ρίσκα. 

Το ψυχολογικό θρίλερ του 55χρονου δημιουργού θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο φετινό Φεστιβάλ του Βερολίνου, όπου θα προβληθει εκτός συναγωνισμού και ο Σόντερμπεργκ μιλώντας στο Indiewire για την εμπειρία του (σε μόλις μία εβδομάδα γυρισμάτων), ξεκαθάρισε πως: "Είναι το μέλλον. Όποιος δει την ταινία, πολύ δύσκολα θα καταλάβει ότι γυρίστηκε iPhone. Πολύ ξεχνούν ότι η λήψη είναι 4Κ. Το είδα σε οθόνη 25 μέτρων και έδειχνε σαν βελούδο. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Μόλις γνώρισα έναν νέο κόσμο!", ήταν το σχόλιο του Σόντερμπεργκ, ο οποίος υπήρξε ιδιαίτερα παραγωγικός την τελευταία διετία (και σε πλήρη αντίθεση με τις δηλώσεις του για απόσυρση από την ενεργό δράση), καθώς εκτός από το περυσινό "Logan Lucky", έστησε τέσσερις τηλεοπτικές σειρές που προκάλεσαν αίσθηση: το "The knick", το "Girlfriend Experience" και τα φετινά "Godless" και "Mosaic".

Παραμένει πάντα ανήσυχος και ψαγμένος. 

Update 29/1/18: Το τρέιλερ είναι κυριολεκτικά ανατριχιαστικό! Θυμίζει Ντάρεν Αρονόφσκι στα πιο σκοτεινά και εφιαλτικά του και η Κλερ Φόι δείχνει σε κάποιες στιγμές συνταρακτική, ισορροπώντας μεταξύ της εύθραυστης ομορφιάς της και της ολοκληρωτικής παράνοιας που την κυριεύει σταδιακά. Ένα πολύ περτυχημένο τρέιλερ που σε προϊδεάζει για κάτι πραγματικά έντονο. Ανυπομονούμε για το Βερολίνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos