Berlinale Summer Special. Το Βερολίνο θα δει θερινό σινεμά

Δημοσίευση: 10 Μαΐου 2021, 16:06
Συντάκτης:

Έγιναν γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καλοκαιρινή εκδοχή της φετινής Berlinale, όπως τις διαβάσαμε στο Deadline.

<a href="/synenteyxeis/rantoy-tzoynte-ti-einai-pragmatika-hydaio/65274">Ράντου Τζούντε: "Τι είναι πραγματικά χυδαίο;"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΡάντου Τζούντε: "Τι είναι πραγματικά χυδαίο;"

Από τις 9 μέχρι και τις 20 Ιουνίου, από τη στιγμή που η γερμανική κυβέρνηση υποστηρίζει κάτι τέτοιο με βαση την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων, το Φεστιβάλ Βερολίνου θα προβάλλει μέρος του προγράμματός του σε open-air σινεμά, για τους θεατές και ενώ οι επαγγελματίες του χώρου είχαν παρακολουθήσει τον Μάρτιο online τα διαγωνιστικά προγράμματα, το Πανόραμα, το Forum και κάποιες από τις ειδικές προβολές.

Εδώ η καλύψη της φετινής Berlinale από το MOVE IT.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για το πρόγραμμα Berlinale Summer Special, παρόλο που το είχαμε σχεδιάσει διαφορετικά στην αρχή. Το κοινό θα αποκτήσει μια πολύ ξεχωριστή, συλλογική εμπειρία φεστιβάλ - κάτι που έλειψε σε όλους μας εδώ και πολύ καιρό. Θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ στο κοινό του Βερολίνου σε σχεδόν όλα τα μέρη της πόλης σε συνολικά 16 χώρους, συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικά σχεδιασμένου υπαίθριου κινηματογράφου στο ιστορικό Museum Island Berlin», σχολιάζουν οι διευθυντές της Berlinale, Μαριέτε Ρίζενμπεκ και Κάρλο Τσατριάν.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει στις 9 Ιουνίου στο νέο χώρο στο νησί των Μουσείων στο Βερολίνο, ενώ στις 13 του μήνα θα γίνουν οι απονομές των βραβείων.

Berlinale 2021: Τα βραβεία

Οπως αναφέρουν οι διοργανωτές της Berlinale, το πλήρες πρόγραμμα του υβριδικού αυτού event θα ανακοινωθεί από το site της Berlinale στις 20 Μαΐου.

Πρώτη δημοσίευση: 10 Μαΐου 2021, 16:06
Ενημέρωση: 10 Μαΐου 2021, 16:06
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos