Berlinale 18: Ο νέος Γκας Βαν Σαντ στο Διαγωνιστικό

Δημοσίευση: 18 Δεκ. 2017, 18:41
Συντάκτης:

Μετά την επισημοποίηση του "Isle of dogs" του Ουές Άντερσον ως ταινία έναρξης της διοργάνωσης, αλλά και ως μέρος του Διαγωνιστικού προγράμματος, το φετινό Φεστιβάλ του Βερολίνου ανακοίνωσε πριν λίγο άλλες 7 ταινίες που θα διεκδικήσουν την Χρυσή Άρκτο στην 68η Berlinale που θα διεξαχθεί μεταξύ 15-25 Φεβρουαρίου 2018, αλλά και δύο ακόμη που θα προβληθούν στο Special Gala.

Ξεχωρίζει φυσικά το νέο φιλμ του Γκας Βαν Σαντ, "Don't worry, he won't get far on foot", το οποίο αφηγείται την αληθινή ιστορία του παραπληγικού καρτουνίστα Τζον Κάλαχαν, τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιόακιν Φοίνιξ, με τους Ρούνεϊ Μάρα, Τζόνα Χιλ, Τζακ Μπλακ, Ούντο Κίερ, Μπεθ Ντίτο (!) και Κιμ Γκόρντον (!) να συμπληρώνουν ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό καστ. 

Στην λίστα συναντάμε επίσης το "Eva" του Μπενουά Ζακό με την Ιζαμπέλ Ιπέρ και τον Γκασπάρ Ουλιέ, αλλά και το "Figlia mia" της Λάουρα Μπισπούρι με την Βαλέρια Γκολίνο και την Άλμπα Ρορβάκερ. 

Στα πλαίσια του Special Gala θα προβληθεί το "The bookshop" της Ιζαμπέλ Κοϊξέ με την Έμιλι Μόρτιμερ, τον Μπιλ Νάι και την Πατρίτσια Κλάρκσον.

Περισσότερα για το Φεστιβάλ του Βερολίνου, εδώ. Το MOVE IT θα το καλύψει δημοσιογραφικά για 8η συνεχόμενη χρονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos