Μια μαγική κινηματογραφική βραδιά στην Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: 5 Σεπτεμβρίου 2019, 17:28
Συντάκτης:

Αυτά καλό είναι να γίνονται.

<a href="/nea/i-elina-psykoy-kai-ta-adespota-kormia-tis/69430">Η Ελίνα Ψύκου και τα "Αδέσποτα κορμιά" της</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ Ελίνα Ψύκου και τα "Αδέσποτα κορμιά" της

Μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όσους βρέθηκαν εκεί, έζησαν χθες Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη, χιλιάδες θεατές. Ήταν η βραδιά που ολόκληρη η πλατεία Αριστοτέλους έγινε… Σινεμά ο Παράδεισος.

Ναι, καλά διαβάσατε. Περισσότεροι από 3.000 θεατές (καταρρίπτοντας προφανώς και κάποιο ανεπίσημο παγκόσμιο ρεκόρ!) ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, κατέκλυσαν την πλατεία και παρακολούθησαν με συγκίνηση το αριστούργημα του Τζουζέπε Τορνατόρε Σινεμά ο Παράδεισος.

Τον κόσμο καλωσόρισε στην προβολή η γενική διευθύντρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Ελίζ Ζαλαντό, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο υπέροχος θερινός κινηματογράφος στήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων Σεζόν κλασικών ταινιών, που διοργανώνεται από το πρόγραμμα «Δημιουργική Ευρώπη - MEDIA». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos