To "Goldfish" του Θάνου Τσαβλή στην Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: 1 Νοε. 2013, 18:52

Δύο χρόνια μετά το "F.L.S.", ο θάνος Τσαβλής επιστρέφει με ακόμη μια low budget ταινία πολεμικών τεχνών, αυτή τη φορά στη μορφή μιας μαύρης κωμωδίας που διαδραματίζεται σε ένα κοντινό μέλλον, όπου η Ελλάδα έχει πλέον χρεοκοπήσει και το ευρώ αποτελεί παρελθόν.

Το "Goldfish" θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και το στόρι αναφέρει "Ελλάδα,λίγα χρόνια μετά την επίσημη χρεοκοπία της χώρας.Ένας μοναχικός άντρας κρύβεται από το σκοτεινό παρελθόν του.Μια κοπέλα αναζητά τον μεγάλο έρωτα.Δυο κακότυχα αδέρφια αναλαμβάνουν να ξαναστήσουν την «επιχείρηση» του νεκρού πατέρα τους.

Οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με απρόσμενες εξελίξεις".

Κυνηγοί επικηρυγμένων, δραχμές, noodles, δολοφόνοι, τριαντάφυλλα και χρυσόψαρα, σε μια σκοτεινή κωμωδία δράσης σε σενάριο και σκηνοθεσία Θάνου Τσαβλή.

Πρωταγωνιστούν: Θάνος Τσαβλής,Χρήστος Καρτέρης,Δημήτρης Μακαλιάς,Φένη Μπένου,Μιχάλης Οικονόμου,Αργύρης Θανάσουλας,Βάσω Καβαλιεράτου, Λουκία Τζωρτζοπούλου, Μελέτης Γεωργιάδης, Βασίλης Καλαμάκης, Κωνσταντίνος Εξαρχόπουλος. Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιάννης Καρύτσας.

Το GOLDFISH είναι μια καθαρά ανεξάρτητη ελληνική μαύρη κωμωδία δράσης, γυρισμένη με την DIY νοοτροπία. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2012 σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Περισσότερα εδώ.

Θα προβληθεί στην αίθουσα Τώνια Μαρκετάκη, Κυριακή 3/11 στις 10 μ.μ. και την Τρίτη 5/11 στις 7.30 μ.μ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos