Έρχεται την Πρωτοχρονιά το ντοκιμαντέρ για τον Λιονέλ Μέσι!

Δημοσίευση: 2 Ιουλίου 2014, 13:25

"Ευχαριστώ τον Θεό που υπάρχει ο Μέσι". Όταν το λέει αυτό ο Ολλανδός μύθος Γιόχαν Κρόιφ για κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή, τότε αυτός είναι εξίσου σπουδαίος. Και ο Λιονέλ Μέσι είναι ένας τέτοιος.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Αργεντινής είναι στην επικαιρότητα, καθώς προσπαθεί να οδηγήσει την Εθνική ομάδα της χώρας του όσο πιο ψηλά μπορεί στο Παγκόσμιο Κύπελο ποδοσφαίρου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αυτό που δεν βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά ολοκληρώθηκε είναι ένα ντοκιμαντέρ/mockumentary για την μέχρι τωρα πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία της ζωής ενός από τους Top-5 ποδοσφαιριστές του πλανήτη.

O σκηνοθέτης είναι μια έκπληξη, καθώς πρόκειται για τον φοβερό και τρομερό Βάσκο Άλεξ Ντε Λα Ινγκλέσια των ασύλληπτων "Day of the beast"/1995 & "Τhe last circus (aka Η τελευταία ακροβάτις της Μαδρίτης)"/2010, δύο φιλμ που πρέπει οπωσδήποτε να αναζητήσετε, όπως και το φευγάτο περυσινό "Witching and Bitching".

Ο Ινγκλέσια συγκέντρωσε πολλές διάσημες προσωπικότητες (Βαλντάνο, Μενότι, Ινιέστα, Πικέ, Μασκεράνο κ.α.) να μιλήσουν για τον Μέσι, ενώ παράλληλα μπλέκει τις συνεντεύξεις με μια δραματοποιημένη ιστορία που ακολουθεί τον σπουδαίο μεσοεπιθετικό από την παιδική του ηλικία στο Ροζάριο της Αργεντινής.

Εννοείται ότι περιμένουμε πως και πως!

Α.Κ.

Update 5/12/14: Καλή Πρωτοχρονιά θα κάνουμε όλοι εμείς τα αρρωστάκια με την μπάλα (και την Μπάρτσα). Την 1η Ιανουαρίου έχει προαναγγελθεί η έξοδος του "Messi" στους κινηματογράφους της Ισπανίας και αναμένουμε αν τυχόν γίνει το θαύμα και βρει διανομή και στα καθ'ημάς. Διαφορετικά... 

 

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 2 Ιουλίου 2014, 13:25
Ενημέρωση: 5 Δεκ. 2014, 17:59

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
15986
Feelgood
10531
Feelgood
5930
Feelgood
2620
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos