Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Tριανόν!

Published: 5 Jul 2018, 16:49
Συντάκτης:

Λίγο μετά την πλατεία Βικτωρίας που σφύζει από ζωή, στο στενό της Κοδριγκτώνος, μόλις μια ανάσα από την πολύβουη Πατησίων η φωτεινή επιγραφή του σινεμά Τριανόν δίνει την έναρξη για ακόμα ένα καλοκαίρι γεμάτο θερινό σινεμά.

‘Ένα πραγματικό στολίδι σε αυτήν την γειτονιά της Αθήνας που από το 1960 έχει γίνει καταφύγιο για κάθε είδους καλλιτεχνικές εκδηλώσεις εξαιρετικής ποιότητας κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη του κοινού. Αν τύχει, λοιπόν, και βρεθείτε μπροστά από τον Τριανόν οι αφίσες με τους αστέρες του κινηματογράφου και το κλασικό κουβούκλιο, από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας, θα σας βάλουν χωρίς πολλές περιστροφές σε κλίμα ανεμελιάς και φυσικά σε κλίμα ταινίας! Αν είστε δε από τους τυχερούς, θα ακούσετε τον κύριο Μιχάλη να παίζει πιάνο στον φιλικό χώρο υποδοχής ενώ η κυρία Νατάσα ετοιμάζει τα σνακ σας στο κυλικείο. Από νάτσος, ποπ κορν, πατατάκια, μπύρες, αναψυκτικά και ποτά οι επιλογές σας είναι πολλές για να συντροφεύσετε την  ταινία που πρόκειται να δείτε.

Στην 10μετρη οθόνη του Τριανόν η κινηματογραφική απόλαυση μετατρέπεται κυριολεκτικά σε εμπειρία αφού τα προσόντα της αίθουσας ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό. Ακόμα και αν είστε εκεί για την προβολή των εννιά και ο ήλιος δεν έχει πέσει ακόμα η προστατευμένη οθόνη στα πλαϊνά σας δίνει την ευχαρίστηση να απολαύσετε την ταινία χωρίς να χάνετε καμία κίνηση των πρωταγωνιστών ενώ η ανοιγόμενη οροφή θα σας χαρίσει γενναιόδωρη δροσιά παρά τις θεόρατες πολυκατοικίες. Το συγκεκριμένο ατού του Τριανόν είναι και ο λόγος που στην σκηνή του φιλοξενούνται θεατρικά και μουσικά δρώμενα ακόμα και κατά τους χειμερινούς μήνες όπως επίσης κινηματογραφικά αφιερώματα και φεστιβάλ.

Σε λίγο καιρό μάλιστα το Τριανόν αναμένεται να γίνει ακόμα πιο καλοκαιρινό αφού οι (εντυπωσιακές) βελούδινες καρέκλες στον αμφιθεατρικό χώρο για το κοινό θα δώσουν την θέση τους στις αγαπημένες μας άσπρες καρέκλες σκηνοθέτη όπως είθισται κάθε χρόνο όταν ξεκινάει η θερινή περίοδος για την απόλυτη εναρμόνιση με καλοκαίρι. Όπως καταλαβαίνετε, το Τριανόν τα έχει προβλέψει όλα και με τον ίδιο τρόπο θα πορευθεί και στο μέλλον. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε μια ωραία γωνιά στις θέσεις του μαζί με καλή παρέα.  

Κοδριγκτώνος 21 (Πατησίων 101) (ΜΕΤΡΟ Βικτώρια). Τηλ.: 2108215469. Εισιτήρια: € 7,00, παιδ. € 5,00, φοιτ. & άνω των 65 € 6,00, άνεργοι, € 4,00. Κάθε Τετ., Πέμ. τα δύο άτομα € 8,00. ΑμεΑ (ισχύει και έναν συνοδό) € 4,00. Η βασική φωτό είναι του Βαγγέλη Πατσιαλού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos