Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Ρόδον!

move it θερινα σινεμα ροδον ηλεια
Published: 26 Jun 2018, 19:12

Καλοκαίρι του ΄91 ξεκίνησε μία από τις πιο όμορφες συνήθειες των κατοίκων του Σταφιδοκάμπου, χωρίς να έχουν ιδέα ότι εκείνος ο μικρός θερινός κινηματογράφος που άνοιξαν θα είναι μέχρι σήμερα από τις επικρατέστερες προτάσεις για να περάσεις το βράδυ σου.

Το Σινέ Ρόδον  έγινε πόλος έλξης για τους κατοίκους του κάμπου του νομού Ηλείας. Αν λοιπόν, είστε καλεσμένοι κάπου εκεί κοντά για τις καλοκαιρινές σας διακοπές είτε ακόμα και περαστικοί, τι καλύτερο από το να τον επισκεφτείτε.

Φτάνοντας, θα δείτε στην είσοδο μία τεράστια μπομπίνα να σας καλωσορίζει κι ύστερα ένας διάδρομος μέσα σε έναν πανέμορφο κήπο θα σας οδηγήσει στις καρέκλες σας. Κόκκινες μεταλλικές και στρογγυλά τραπεζάκια για όσους θέλουν λίγη παραπάνω άνεση.

Έντονο στοιχείο το πράσινο μιας και θα είστε στην εξοχή. Εκεί δεν υπάρχουν κτήρια και πολυκατοικίες.

Μόνο ο ουρανός, τα άστρα, τα πανύψηλα δέντρα που περικλείουν το σινεμά και η μεγαλύτερη οθόνη σε θερινό σινεμά στην Ελλάδα, που δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα ώστε να απολαύσετε την ταινία σας. Το γκαζόν στα πόδια σας θα σας δροσίζει τις πιο ζεστές νύχτες του καλοκαιριού σε συνδυασμό με ένα ποτό από το μπαρ.

Οι επιλογές των ταινιών αρκετές και κυρίως σύγχρονες με κάποιες πινελιές από κουλτούρα. Εννοείται πως οι μικροί μας φίλοι έχουν και αυτοί τις δικές τους  παιδικές βραδιές.

Γεν. είσοδος : 5 €

Published: 26 Jun 2018, 19:12
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο