Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Αλεξάνδρα!

Published: 20 Jun 2018, 16:49
Συντάκτης:

Το Cine Αλεξάνδρα στο Κάτω Χαλάνδρι επιστρέφει ανανεωμένο και ανακαινισμένο, πανέτοιμο να ικανοποιήσει τα γούστα του πιο απαιτητικού σινεφίλ θεατή. Εύκολα προσβάσιμο, καθώς είναι πολύ κοντά στη στάση μετρό «Χολαργός», η «Αλεξάνδρα» έχει έρθει για να μαγνητίσει τα βλέμματα του αθηναϊκού κοινού κάθε καλοκαίρι.

Πολύ φροντισμένο, σε σημείο που νιώθεις σαν να είσαι σε κάποια πλαζ ή πισίνα ξενοδοχείου, μόνο που ο κεντρικός διάδρομος αντί οδηγεί στο νερό, οδηγεί στην οθόνη. Με καρέκλες και τραπεζάκια, αλλά ακόμα και ορισμένες καρέκλες και καναπέδες κάτω από ειδικά διαμορφωμένο στεγασμένο χώρο, σε περίπτωση ξαφνικής βροχής, διόλου απίθανο ιδίως για το φετινό καλοκαίρι, και με ένα μπαρ στο οποίο μπορείς να βρεις πολλές επιλογές, από σνακς, μπύρες μέχρι κοκτέιλς, σίγουρα δεν φύγαμε ανικανοποίητοι, το αντίθετο μάλιστα.

Το Cine Αλεξάνδρα είναι πρόθυμο να προσφέρει μία ολική εμπειρία τα καλοκαιρινά βράδια μας, βλέποντας ενδιαφέρουσες κινηματογραφικές επιλογές, από τους Απίθανους 2 που προβάλλονται αυτήν την περίοδο μέχρι την νέα ταινία που αντλεί έμπνευση από βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι σε προσεχή βδομάδα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο τεχνικός εξοπλισμός προβολής και ήχου αντικαταστάθηκε από καινούργιο, με αποτέλεσμα να είναι ένα από τα λίγα θερινά σινεμά με τόσο ικανοποιητικό ήχο.

Τα φυτά που σαν φράχτης περικλείουν το σινεμά αριστερά και δεξιά προσφέρουν μία ανάσα δροσιάς και ευχάριστης ατμόσφαιρας, ενώ το ότι δεν κλείνεται από πολλά κτήρια, παρά μόνο από λίγα χαμηλά, προσφέρει μία αίσθηση ελευθερίας. Ακόμα και τα σπίτια δίνουν τον τόνο που περνάει και ο κινηματογράφος, με κάποια να είναι παλιά και άλλα πιο μοντέρνα επιτυγχάνεται ο συγκερασμός της νοσταλγικής εποχής των θερινών σινεμά, με την καινούργια, που διαθέτει καλύτερο τεχνολογικό εξοπλισμό, και δημιουργεί υψηλότερες απαιτήσεις. Και το Cine Αλεξάνδρα τις δικαιώνει!

Κάτω Χαλάνδρι, Ηρώων Πολυτεχνείου 27, Τηλ.:210 6777708

Εισιτήρια: Τετ..-Κυρ. € 7,00, Δευτ., Τρ. € 5,00

Πρώτη δημοσίευση: 20 Jun 2018, 16:49
Ενημέρωση: 20 Jun 2018, 16:49
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos