Σύνοψη: Η Ρέιτσελ έχει καθυστερήσει να πάει στη δουλειά. Είναι ήδη εκνευρισμένη πίσω από το τιμόνι της, όταν πέφτει πάνω σε έναν άγνωστο οδηγό με ψυχολογικά προβλήματα. Πολύ σύντομα, η Ρέιτσελ και οι άνθρωποι που αγαπά γίνονται ο στόχος αυτού του άντρα, που αποφασίζει να αφήσει το σημάδι του σε έναν κόσμο που τον αγνοεί, μέσα από διάφορα τρομαχτικά μαθήματα. Έτσι ξεκινά ένα επικίνδυνο παιχνίδι γάτας και ποντικιού που αποδεικνύει ότι δεν ξέρεις ποτέ πόσο κοντά θα βρεθείς σε κάποιον που έχει χάσει κάθε έλεγχο.

Άποψη: Χωρισμένη μητέρα με παιδί που τα κάνει όλα λάθος στη ζωή της, προσπαθεί να προλάβει την πρωινή τους δουλειά αφού αφήσει το τέκνο στο σχολείο, πέφτει σε κίνηση, καθυστερεί, απολύεται τηλεφωνικό "επειδή δεν πάει άλλο", μέσα στα νεύρα πέφτει πάνω σε οδηγό που όταν ανάβει πράσινο δεν ξεκινάει, του κορνάρει παρατεταμένα, εξοργίζεται, τον προσπερνάει, φεύγει. Έχει πέσει όμως σε περίπτωση παρανοϊκού τύπου που την πετυχαίνει στο επόμενο φανάρι, της ζητά συγνώμη και απαιτεί το ίδιο και από αυτή "για να λήξει εδώ το θέμα". Η τύπισα του απαντά "δεν έχω να ζητήσω συγνώμη για κάτι" και από τότε αρχίζει η κόλαση γι'αυτήν, καθώς ο παρανοϊκός θα αρχίσει να σκοτώνει το ένα μετά το άλλο, κοντινά της πρόσωπα.

Είναι τόσο απλοϊκό όσο φαίνεται, διδακτικό μέχρι κεραίας, θα μπορούσε να καταλήξει και εξωφρενικά βαρετό, το σώζει όμως ο Ράσελ Κρόου που μπορεί να σε κάνει να φοβηθείς απαγγέλοντας τον τηλεφωνικό κατάλογο, αλλά και το εντυπωσιακό μοντάζ στις σκηνές καταδίωξης στην άσφαλτο από την ομάδα του "Ford vs Ferrari". Κατά τα λοιπά, μια ανεπαρκής συμπρωταγωνίστρια που είναι πραγματικά να την λυπάσαι ειδικά δίπλα στον σπουδαίο Αυστραλό, με την ταινία να γέρνει ανισοβαρώς προς το μέρος του, απλοϊκότητες, κλισεδιαρισμένη πλοκή, ένα wannabe "Duel" ή "Falling down" που η θέση του ανήκει αποκλειστικά στα ράφια των dvd.

 

Πρώτη δημοσίευση: 15 Oct 2020, 11:03
Ενημέρωση: 22 Oct 2020, 13:11
Τίτλος:
Unhinged (Έκρηξη θυμού)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
90
Εταιρία διανομής: 
Release: 
15 Οκτωβρίου 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos