Περιπέτεια στο Αιγαίο

Περιπέτεια στο Αιγαίο - κριτική ταινίας

Άνάλαφρη εφηβική περιπέτεια

Άνάλαφρη εφηβική περιπέτεια για όλη την οικογένεια που έχει σαν βασικότερο στόχο της, εκτός από την επίλυση του σεναριακού "μυστηρίου", να εξυμνήσει τις ομορφιές των ελληνικών νησιών (στην συγκεκριμένη περίπτωση της Κω). 

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που μοιάζει να επινοήθηκε, συγχρηματοδοτήθηκε, γράφτηκε, στήθηκε, γυρίστηκε, ολοκληρώθηκε. Ευτυχώς τουλάχιστον απέχει από το "Νικόστρατος" π.χ., αλλά δεν παύει να πρόκειται για ένα απλοϊκό φιλμ, ξεκάθαα τηλεοπτικής αισθητικής, με τους Έλληνες στους συμπληρωματικούς ρόλους, σχεδόν όλους γραμμένους σαν καρικατούρες (και αφορμή για την προσέλκυση εισιτηρίων) , εύπεπτο, με χιούμορ (άβγαλτου) γυμνασίου, φροντισμένη παραγωγή μεν, αλλά χωρίς ουσιαστικό λόγο να το παρακολουθήσει κάποιος ενήλικας...

Υπόθεση:
Στην πανέμορφη Κω και τις ελληνικές γαλαζοπράσινες θάλασσες, η Ανδριάνα θα γνωρίσει τoν Τόνι, που έχει έρθει για διακοπές με την οικογένεια του από την Φινλανδία. Μεταξύ τους θα αναπτυχθεί ένας νεανικός έρωτας και μια τρυφερή σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης. Με φόντο το Αιγαίο, τα δυο παιδιά μαζί με τα αδέλφια του Τόνι, Αλέξι και Βέτι, θα μπλεχτούν άθελα τους σε μια επικίνδυνη περιπέτεια: η γοητευτική Ανδριάνα έχει πέσει θύμα απαγωγής από μια αδίστακτη σπείρα αρχαιοκάπηλων, που έχει βάλει στο μάτι το χαμένο θησαυρό ενός παλιού θρύλου του νησιού. Τα τρία αγόρια κινούν γη και ουρανό για να σώσουν την Ανδριάνα και να βρουν το θησαυρό. Μέσα από αυτή την περιπέτεια στην Ελλάδα, οι σχέσεις των τριών αγοριών θα δυναμώσουν και το ειδύλλιο της Ανδριάνας και του Τόνι θα αφήσει μια υπόσχεση για το μέλλον. 

 

Πρώτη δημοσίευση: 8 Jan 2015, 13:34
Ενημέρωση: 15 Jan 2015, 10:40
Τίτλος:
Περιπέτεια στο Αιγαίο (Περιπέτεια στο Αιγαίο)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
88
Εταιρία διανομής: 
Release: 
8 Ιανουαρίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο