The only living boy in New York

the only living boy in new york - κριτική ταινίας

Σύνοψη: Ο Τόμας Γουέμπ αποφοίτησε μόλις από το κολέγιο κι αναζητά τη θέση του στον κόσμο. Γίνεται φίλος με το νέο (περίεργο) γείτονα του, που του αραδιάζει συνεχώς σοφίες για τη ζωή παρέα με αμέτρητες ποσότητες ουίσκι.  Ο κόσμος του Τόμας κλονίζεται όταν ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του απατά τη μητέρα του.  Όλα όσα γνώριζε για τη ζωή και την οικογένεια, πρόκειται να αλλάξουν.

Άποψη: Mια εναλλακτική βερσιόν του "Πρωτάρη" παρουσιάζει ο Μαρκ Ουέμπ, ο οποίος κατεβάζει ταχύτητα μετά τα δύο Amazing Spiderman και επιστρέφει back to the roots, στην indie αμερικανική ντραμεντί με την οποία τον μάθαμε και το 500 days of Summer. 

Το αποτέλεσμα μπορεί να αποτελεί ένα κομψό, wannabe γουντιαλενικό και μετρημένο στις εξάρσεις του φιλμ, το οποίο όμως δεν αγγίζει τα επίπεδα γοητείας της Summer, κυρίως λόγω του άχαρου και άγευστου νεαρού πρωταγωνιστή που αποδεικνύεται ο αδύναμος κρίκος της συνολικής προσπάθειας. 

Για να είμαστε σωστοί, δεν τον βοηθάει και το safe και άτολμο σενάριο του μέινστριμ γραφιά Άλαν Λεμπ (The switch, The dilemma, Just go with it, Rock of ages, Collateral beauty), με μοναδικό "ζουμερό" χαρακτήρα αυτόν του αλκοολικού συγγραφέα Τζεφ Μπρίτζες και τους υπόλοιπους "καλογυαλισμένους", αλλά αρκετά επιφανειακούς.

Πρώτη δημοσίευση: 28 Jul 2017, 01:37
Ενημέρωση: 3 Aug 2017, 07:09
Συντάκτης: 
Τίτλος:
The only living boy in New York (Το μόνο αγόρι στη Νέα Υόρκη)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
88
Εταιρία διανομής: 
Release: 
27 Ιουλίου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos