Πόσες ταινίες να αντέξει τελικά αυτή η κακόμοιρη "Κυριακή μεσημέρι, με την οικογένεια μπροστά στην τηλεόραση"; 

Άλλη μια χιλιοειδωμένη, απόλυτα κλισεδιαρισμένη αισθηματική κομεντί από τον Γκάρι Μάρσαλ που μόνο τέτοιες έχει σκηνοθετήσει μέχρι τώρα στην καριέρα του, η οποία 26 χρόνια μετά το "Pretty woman" και άλλα δύο φιλμ που οριακά βλέπονται (Frankie and Johnny & Runaway bride), εξελίσσεται σε μια σκυταλοδρομία από ζαχαρωτές τσιχλόφουσκες που ποντάρουν στο θυμικό της μη ικανοποίησης. 

Τετριμμένα κλισέ, εκνευριστικές ευκολίες στα τεκταινόμενα, απομένουν μόνο οι εντυπωσιακές θηλυκές παρουσίες του καστ, τις οποίες θα εκτιμήσουν οι φαν και φυσικά θα φέρουν τα ανάλογα εισιτήρια στις αίθουσες.

ΣύνοψηΗ Jennifer Aniston (We’re the Millers, Friends), η Kate Hudson (Raising Helen, How to Lose a Guy in 10 Days), η Julia Roberts (Erin Brockovich, Pretty Woman), ο Jason Sudeikis (Horrible Bosses, We’re the Millers) και η Britt Robertson (Tomorrowland, The Longest Ride) είναι οι πρωταγωνιστές 5 ιστοριών που συνδέονται μεταξύ τους και μοιράζονται ένα κοινό στοιχείο: τη μητρότητα. Μέλλουσες μητέρες, ανύπαντρες μητέρες, μητριές, ομόφυλες μητέρες, εν διαστάσει μητέρες, μητέρες όλων των ειδών, αποτίουν ένα συναισθηματικό φόρο τιμής στον υπέρτατο ανθρώπινο δεσμό.

Μία εβδομάδα πριν από τη μέρα εορτασμού της Μητέρας, μια ομάδα δυναμικών, αλλά και ιδιαίτερα συναισθηματικών γυναικών, αποδεικνύουν με τρόπο συγκινητικό ότι κάθε μητέρα είναι ένας εν δυνάμει ήρωας. Καθώς πλησιάζει η Γιορτή της Μητέρας, η καθεμιά τους καλείται να αποδείξει την δύναμη του μητρικού δεσμού και να γιορτάσει με το δικό της τρόπο.

 

Πρώτη δημοσίευση: 28 Apr 2016, 19:00
Ενημέρωση: 5 May 2016, 16:14
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Mother's day (Η γιορτή της μητέρας)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
118
Εταιρία διανομής: 
Release: 
1 Μαϊου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos