How to train your dragon 2

Ενώ ο Άστριντ, ο Μύξαρχος και η υπόλοιπη συμμορία προκαλούν ο ένας τον άλλον σε αγώνες δράκων, που έχει γίνει το νέο αγαπημένο άθλημα του νησιού, το πλέον αχώριστο δίδυμο ανακαλύπτει νέους κόσμους και αχαρτογράφητους τόπους.

MOVE IT

Στερείται πρωτοτυπίας σε σχέση με το (καλύτερο) πρώτο, αν και είναι καλογραμμένη, σχετικά ευχάριστο και με περισσότερη δράση.

Δυστυχώς, το γεγονός πως το φιλμ προβάλλεται αποκλειστικά μεταγλωτισμένο (...) στερεί από τους ενήλικες την μισή χαρά που είναι οι φωνές διάσημων σταρ.

Αποκλειστικά παιδικό λοιπόν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσημη Συμμετοχή (εκτός διαγωνιστικού) – Φεστιβάλ Καννών 2014

Με θετικότατα σχόλια από κοινό και κριτικούς, το «Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο σας 2» της DreamWorks Animation, συνδυάζει εκρηκτική δράση, επική περιπέτεια και απίστευτο χιούμορ σε μια μαγευτική ιστορία! To συναρπαστικό δεύτερο μέρος της τριλογίας “Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκος σας” μας γυρίζει πίσω στον φανταστικό κόσμο του Ψάρη και του Φαφούτη, πέντε χρόνια αφότου οι δυο τους έχουν ενώσει δράκους και Βίκινγκς στο νησί Μπερκ.

Το βασικό θέμα της ιστορίας είναι η σχέση που δημιουργείται ανάμεσα στον αδύναμο Ψάρη και σε ένα δράκο, το Φαφούτη και πως αυτή επηρεάζει το δεσμό ανάμεσα στους Βίκινγκς και τους δράκους. Από τη μία βρίσκονται οι σκληροί Βίκινγκς και από την αντίθετη πλευρά είναι ο Ψάρης που προσπαθεί να τους μοιάσει και να κάνει περήφανο τον πατέρα του. Ο αδέξιος όμως χαρακτήρας του δεν του το επιτρέπει… Ξαφνικά, θα γνωρίσει και θα γίνει φίλος με έναν άγριο δράκο, το Φαφούτη, και έτσι η παρουσία του στη φυλή του γίνεται πιο έντονη.

Ενώ η Άστριντ, ο Μύξαρχος και η υπόλοιπη συμμορία προκαλούν ο ένας τον άλλον σε αγώνες δράκων, που έχει γίνει το νέο αγαπημένο άθλημα του νησιού, το πλέον αχώριστο δίδυμο ανακαλύπτει νέους κόσμους και αχαρτογράφητους τόπους. Μέχρι τη στιγμή που μία από τις περιπέτειές τους θα τους οδηγήσει στην ανακάλυψη μιας μυστικής σπηλιάς πάγου, που στεγάζει εκατοντάδες νέους άγριους ​​δράκους και τον μυστηριώδη Καβαλάρη των Δράκων. Έτσι οι δύο φίλοι θα βρεθούν στο κέντρο μιας μάχης για την προστασία της ειρήνης. Τώρα, ο Ψάρης και ο Φαφούτης πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να αγωνιστούν για τα πιστεύω τους και παράλληλα πρέπει να αναγνωρίσουν το γεγονός ότι μόνο μαζί, έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν το μέλλον τόσο των ανθρώπων όσο και των δράκων. Οι αχώριστοι πλέον Φαφούτης και Ψάρης θα θυσιάσουν τα πάντα για να διατηρήσουν την ειρήνη θέτοντας ακόμα και τη ζωή τους σε κίνδυνο. Θα μπορέσουν όμως οι δύο φίλοι να σταθούν εμπόδιο στα μοχθηρά σχέδια του Καβαλάρη των Δράκων;

Πρώτη δημοσίευση: 12 Jun 2014, 12:52
Ενημέρωση: 19 Jun 2014, 10:45
Τίτλος:
How to train your dragon 2 (Πως να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας 2)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
104
Εταιρία διανομής: 
Release: 
12 Ιουνίου 2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos