Σύνοψη: Ο Χάρολντ είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας: ένας πιστός σύζυγος και αφοσιωμένος υπάλληλος μιας φαρμακευτικής εταιρείας που πρόκειται να μπει στο χρηματιστήριο. Η ζωή του θα τεθεί υπό αμφισβήτηση όταν, κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού στο Μεξικό, ο ίδιος θα βρεθεί σε κίνδυνο. Πισώπλατα μαχαιρώματα από αδίστακτα αφεντικά, βαρόνοι ναρκωτικών και μυστικές αποστολές είναι μερικά από όσα έχει να αντιμετωπίσει καθώς περνά τα όρια της νομιμότητας κι από φιλήσυχος πολίτης γίνεται καταζητούμενος εγκληματίας...

Άποψη: Μια κωμωδία δράσης με μαύριο χιούμορ και ορισμένες πολύ αποτελεσματικές σκηνές, όπου σχεδόν τα πάντα κινούνται γύρω από την εξαιρετική ερμηνεία του Ντέιβιντ Ογιελόβο (Selma, A United Kingdom, Butler), ο οποίος αποδεικνύεται αναπάντεχα ταλαντούχος και σαν κωμικός και ευφυή αίσθηση του σλάπστικ συγχρονισμού και κατά διαστήματα τρέχει το φιλμ στους ρυθμούς του.

Το υπόλοιπο καστ ωστόσο παραμένει μάλλον ανεκμετάλλευτο, με τους χαρακτήρες να επιδιώκουν σκηνοθέτης και σεναριογράφος να παρουσιαστούν εκκεντρικοί, αλλά τελικά μάλλον να τείνουν προς την γραφική καρικατούρα, ενώ και το βαρυφορτωμένο σενάριο συνολικά να αγκομαχά να στήσει ενδιαφέρουσες και φευγάτες καταστάσεις, με περιορισμένη όμως πρωτοτυπία και κωμική σπιρτάδα και οξυδέρκεια.

Πρώτη δημοσίευση: 15 Mar 2018, 23:28
Ενημέρωση: 22 Mar 2018, 12:19
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Gringo (Ένας ξένος στην πόλη)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
111
Εταιρία διανομής: 
Release: 
15 Μαρτίου 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos