Σύνοψη: Η Κιτ (Άννα Σοφία Ρομπ), μία δύστροπη έφηβος, καταλήγει στο μυστηριώδες οικοτροφείο Μπλάκτγουντ, όταν η θερμόαιμη φύση της παρεκτρέπεται και η μητέρα της αποφασίζει ότι δεν μπορεί να τη χειριστεί άλλο. Μόλις καταφθάσει, κάνει τη γνωριμία της εκκεντρικής διευθύντριας Μαντάμ Ντουρέτ (Ούμα Θέρμαν) και συναντά τις λιγοστές υπόλοιπες μαθήτριες: τέσσερις νεαρές με ταραχώδες παρελθόν. Καθώς περιηγούνται τους λαβυρινθώδεις διαδρόμους του σχολείου, οι συμμαθήτριες ανακαλύπτουν ότι το Μπλάκγουντ κρύβει ένα παλιό μυστικό με βαθιές ρίζες στο μεταφυσικό.

Άποψη: Ένας μεταφυσικό αχταρμάς χωρίς προηγούμενο από τον σκηνοθέτη του εξαιρετικού κλειστοβικού θρίλερ "Buried" με τον Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος δείχνει εδώ και ο ίδιος να μην γνωρίζει τι ταινία θέλει ακριβώς να κάνει. 

Ένα είδος... Harry Potter του δαιμονικού, ένα ψυχολογικό θρίλερ τρόμου πνευμάτων με συγκεντρωμένο κάθε είδους κλισέ που μπορείτε να φανταστείτε, ξεκινά από ένα μπερδεμένο κοινότοπο φιλμ και καταλήγει σε έναν χαοτικό τραγέλαφο που ζει έναν παθιασμένο έρωτα με το cult και μας χαρίζει την χειρότερη (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) ερμηνεία της χρονιάς. Αυτή της Ούμα Θέρμαν στον ρόλο της μαντάμ Ντιπρέ, της αυστηρής διευθύντριας του οικοτροφείου (ή μαυσωλείου) με την έντονη γαλλική προφορά.

Πρώτη δημοσίευση: 11 Oct 2018, 20:54
Ενημέρωση: 18 Oct 2018, 12:59
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Down a dark hall (Σκοτεινός διάδρομος)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
96
Εταιρία διανομής: 
Release: 
11 Οκτωβρίου 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
20 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos