That awkward moment

Οι τρεις κολλητοί φίλοι Τζέισον, Ντάνιελ και Μάικι έχουν συμφωνήσει ότι δεν θα κάνουν σοβαρή σχέση. Παρόλ’ αυτά, και οι τρεις τους γνωρίζουν κοπέλες που τους γοητεύουν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ταινία έχει κερδίσει ιδιαίτερα το νεανικό κοινό με 500.000 fans στην επίσημη σελίδα της στο Facebook και 430.000 followers στο Twitter μια και ο ξένος τίτλος της ταινίας, “That Awkward Moment” είναι καθιερωμένη ατάκα στα social media, τα σεξουαλικά υπονοούμενα προκαλούν γέλιο, αλλά και λόγω του fan club του Ζακ Έφρον που δεν είναι αμελητέο!

Μια διασκεδαστική ταινία, που με χιούμορ περιγράφει την αμφιλεγόμενη φύση των σχέσεων των νέων σήμερα. Βασισμένη σε στερεότυπα των φύλων, εστιάζεται σε εκείνο το σημείο της σχέσης όπου οι υψηλές προσδοκίες και η αφοσίωση των γυναικών έρχονται σε σύγκρουση με τις χαλαρές προθέσεις των ανδρών. Εξιστορεί μια μοντέρνα κατάσταση όπου το απρόσωπο hook-up culture έρχεται σε σύγκρουση με την ανθρώπινη επιθυμία και την ανάγκη για οικειότητα.

MOVE IT

Το ταινιάκι δεν το είδαμε, αλλά το τρέιλερ δεν μοιάζει και τόσο κακό όσο υποστηρίζουν τα διεθνή ΜΜΕ, αφήστε που στο τέλος του μαθαίνουμε και για την προέλευση του cock-tail! 

Πρώτη δημοσίευση: 16 Apr 2014, 17:28
Ενημέρωση: 24 Apr 2014, 03:56
Τίτλος:
That awkward moment (Αγόρια της διπλανής πόρτας)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
94
Εταιρία διανομής: 
Release: 
17 Απριλίου 2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos