Μετά από μια καταστροφική συντριβή σε έναν άγνωστο πλανήτη, ο πιλότος Mils (Adam Driver) ανακαλύπτει ότι στην πραγματικότητα είναι εγκλωβισμένος στη Γη… 65 εκατομμύρια χρόνια πριν.

Έχοντας μόνο μια ευκαιρία να διασωθούν, ο Mils και ακόμη μια επιζήσασα, η Koa (Ariana Greenbalt), πρέπει να διασχίσουν ένα άγνωστο έδαφος γεμάτο επικίνδυνα προϊστορικά πλάσματα σε έναν πρωτόγνωρο αγώνα επιβίωσης.

Στην ταινία «65», ο Adam Driver υποδύεται τον Mills, έναν διαστρικό πιλότο που µεταφέρει έναν µεγάλο αριθµό επιβατών στο διάστηµα, όταν όλοι οι επιβαίνοντες εκτός από µία σκοτώνονται σε ατύχηµα. Η µοναδική που επιβιώνει είναι ένα νεαρό κορίτσι µε το όνοµα Koa, την οποία υποδύεται η Ariana Greenblatt. Αυτό που ο Mills και η Koa δεν γνωρίζουν είναι ότι ο πλανήτης στον οποίο προσγειώθηκαν είναι η γνωστή µας Γη, 65 εκατοµµύρια χρόνια πριν. Καθώς ξεκινούν ένα επικό ταξίδι επιβίωσης, καταδιώκονται από άγριες αγέλες δεινοσαύρων µε φόντο ένα επικίνδυνο τοπίο.

Μια χαρά επιλογή για τους φαν του είδους που θα το καταδιαακεδάσουν. Λίγο από Jurassic Park, αρκετό sci-fi, κάμποσο από το "The last of us". τον Άνταμ Ντράιβερ σε αρκετές στιγμές με το "κύρος" των Star Wars (δεν γίνεται να μην το σκεφτείς), αναπάντεχη μπιμουβάδικη ματιά (αν και κόστισε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολλάρια), σωστή διάρκεια, αρκετές απιθανότητες (βεβαίως), αλλά και απρόσμενες στιγμές που θα σας βάλουν στην πρίζα. 

Οι σεναριογράφοι των "A quiet place" ακολουθούν και εδώ μια στρωτή και αρκετά μίνιμαλ λογική στην κατασκευή του σεναριακού τους ιστού, με στοιχεία τρόμου και θρίλερ επιβίωσης, κάποια κλισέ, αλλά μάλλον σε κανένα σημείο βαρετή, έστω και αν οι χαρακτήρες είναι μάλλον σχηματικοί. 

Τιμιότατο και σαφώς καλύτερο του αναμενόμενου

Πρώτη δημοσίευση: 16 Mar 2023, 04:33
Ενημέρωση: 23 Mar 2023, 02:59
Συντάκτης: 
Τίτλος:
65
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
93
Εταιρία διανομής: 
Release: 
16 Μαρτίου 2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos