“Tron:Ascension”: Ολίβια Γουάιλντ & Γκάρεντ Χέντλουντ ξανά μαζί

Published: 8 Apr 2015, 14:25
Συντάκτης:

Όπως σας είχαμε γράψει πριν από αρκετό καιρό το σίκουελ του “Tron: Legacy” πήρε το πράσινο φως, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες πληροφορίες ‘κλείδωσε’  και για αυτή την ταινία το πρωταγωνιστικό δίδυμο των  Ολίβια Γουάιλντ και Γκάρεντ Χέντλουντ σε σκηνοθεσία για μια ακόμα φορά του Τζόζεφ Κοζίνσκι.

Οι δύο ηθοποιοί θα διατηρήσουν τους ρόλους που είχαν στο σίκουελ του αυθεντικού - καλτ αγαπημένου “Tron” του 1983- με τίτλο “Tron: Legacy” το 2010, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή κάποια πληροφορία σχετικά με την πλοκή, με επικρατέστερο τον τίτλο «Tron: Ascension».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο στο Βανκούβερ –συγκεκριμένα στις 5 Οκτωβρίου-, ενώ ρόλο παραγωγού ανέλαβε ξανά ο Τζάστιν Σπρίνγκερ ("Oblivion") και το σενάριο θα επιμεληθεί o Τζέσι Ουίγκατοου (έχει αναλάβει και το remake του "The Crow").

Μετά τους Daft Punk και το κορυφαίο soundtrack της προηγούμενης ταινίας  -η οποία σημειωτέον έφερε στα ταμεία περί τα 400 εκατομμύρια δολάρια- ενδιαφέρον είναι να δούμε ακόμα ποιος θα αναλάβει το μουσικό κομμάτι αυτή τη φορά. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos