ΣΕΙΡΕΣ

"Suits" Season 5 - REVIEW. Mήπως να το ξεκινούσατε;

Published: 31 Aug 2015, 18:23
Συντάκτης:

Προ ολίγων ημερών ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της 5ης σεζόν τoυ Suits αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό.

Η ιστορία διαδραματίζεται στη νομική εταιρεία-μαμούθ Pearson Specter Litt με τη μόνιμη διαμάχη των τριών εταίρων. Στους προηγούμενους κύκλους ο Ηarvey Specter (Gabriel Macht) ήταν ατσαλάκωτος εξωτερικά και εσωτερικά ενώ έφερνε εις πέρας κάθε υπόθεση που αναλάμβανε.

Αυτός ο μύθος καταρρίφθηκε στη σεζόν που μόλις παρακολουθήσαμε αφού είδαμε την πιο ευαίσθητη-ανθρώπινη πλευρά του. Δεν θύμιζε σε τίποτα τον ναρκισσιστικό, εγωκεντρικό δικηγόρο (πιο μεγάλο EGO δεν γίνεται) που φιλοδοξούσε να βάλει το όνομά του στη φίρμα. Με τον Mike Ross (Patrick J.Adams) συνεχίζουν να έχουν το δικό τους bromance αν και o προστατευόμενος είχε ν΄ αντιμετωπίσει τους προσωπικούς του δαίμονες.

Από την πρώτη σεζόν πάλευε να μην αποκαλυφθεί το ένοχο μυστικό του, μέχρι και εμείς τρέμαμε στη σκέψη ότι θα μαθευτεί! Παράλληλα οι τοίχοι της εταιρείας στένεψαν και για τον στυλοβάτη Jessica Pearson(Gina Torres) με τις κατηγορίες για κακή ηγεσία. Πιο συγκεκριμένα, ότι εστιάζει στα ιδιοτελή συμφέροντα συγκεκριμένων ατόμων(Harvey) εις βάρος του γενικού καλού. Πίσω από το “πραξικόπημα” βρισκόταν ο Daniel Hardman όπου πασχίζει τόσα χρόνια να ξαναπάρει τον έλεγχο της πάλαι πότε εταιρείας του.

Δεν θα μας παραξένευε αν έκανε πάλι απόπειρα στα νέα επεισόδια που θα προβληθούν τον ερχόμενο χειμώνα, πιθανότατα τέλη Ιανουαρίου.

Ένσταση να μη συνεχίσουμε να το βλέπουμε; Kαμία γιατί όλα τα επεισόδια βρίθουν ενδιαφέροντος κι ανατροπών παρόλο που σπάνια ''παρευρισκόμαστε'' στη δικαστική αίθουσα. Σαν σειρά μπορεί αρχικά ν’ απασχολούσε τον κόσμο της μόδας με το απαράμιλλο στυλ του Harvey γιατί το suits αναφέρεται αφενός στη μήνυση αφετέρου στα κοστούμια. Πλέον όμως έχει εδραιωθεί σαν δραματική σειρά με την αξιοθαύμαστη εξέλιξη των ηρώων γι’ αυτό ανυπομονούμε να εκδικάσουμε μαζί τους όσες περισσότερες υποθέσεις γίνεται.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos