Σκορσέζε, Ντε Νίρο και Ντι Κάπριο μαζί σε ταινία; NAI!

Published: 17 Jul 2017, 17:17
Συντάκτης:

Μεγάλα νέα για τους φαν του Martin Scorsese αυτή την εβδομάδα, αφού ο αγαπημένος σκηνοθέτης προχωρά με γοργά βήματα προς το The Irishman, έχοντας συγκεντρώσει ένα εξαιρετικό κάστ και δρομολογώντας τα γυρίσματα για τον επόμενο μήνα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κυκλοφορεί ξανά η φήμη για την επόμενη ταινία του που θα ακολουθήσει. Μήπως ο σκηνοθέτης βιάζεται λιγάκι;

Σύμφωνα με το Variety, στο οποίο μίλησε ο πολυετής συνεργάτης του Scorcese Dante Ferretti, ο σκηνοθέτης έπεται να γυρίσει την ερχόμενη άνοιξη το προσφάτως ανακοινωθέν Killers Of The Flower Moon, και ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση της τοποθεσίας των γυρισμάτων. Στην ταινία πιθανολογείται πως θα πρωταγωνιστήσει το δίδυμο Robert De Niro και Leonardo DiCaprio και θα μιλά για την αληθινή ιστορία των ιθαγενών Όσατζ, που συστηματικά δολοφονήθηκαν τη δεκαετία του ’20, έπειτα από την ανακάλυψη πετρελαίου στη γη τους. Το FBI κλήθηκε να ερευνήσει την υπόθεση, η οποία ήταν και η πρώτη μεγάλη τους υπόθεση, και αποτύχαν ολοσχερώς. Η ιστορία βασίζεται στο βιβλίο του David Grann.

Μία ιστορία με τεράστια δυναμική και προσδοκία, ιδιαιτέρως αν σκεφτεί κανείς πως ως σεναριογράφος υπογράφει ο Eric Roth (The Insider, Munich, The Curious Case of Benjamin Button).

Βέβαια, άμα το καλοσκεφτούμε, θα δούμε πολλά κενά σε αυτή την ανακοίνωση. Σαν κάπως γρήγορη δεν φαντάζει; Ας μην ξεχνάμε πως ο ίδιος ο Scorsese δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες τσαπατσούλικες, γρήγορες ανακοινώσεις κι ενέργειες. Συνηθίζει να γυρίζει μία μία τις ταινίες και αναλογιζόμενοι πόσο χρόνο θα πάρει να ολοκληρωθεί το The Irishman (περίπου από τον Αύγουστο ως τον Δεκέμβριο υπολογίζεται) και στη συνέχεια η υπόλοιπη παραγωγή για τα ειδικά εφέ αλλά και το ημερολόγιο σχετικά με το πότε θα προβληθεί η ταινίες τον επόμενο χρόνο, φαίνεται μάλλον χλωμό ο σκηνοθέτης να μεταπηδήσει γρήγορα στο Killers Of The Flower Moon, άμα δεν σιγουρευτεί πως έχει μπει η τελειωτική τελεία στην προηγούμενη ταινία. Επιπλέον, και η εταιρεία παραγωγής Imperative Entertainment δήλωσε στο Variety πως δεν υπάρχει ημερομηνία έναρξης, ενώ αντιθέτως ο Ferretti δηλώνει πως η προετοιμασία θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, γιατί ο Scorsese θέλει να ξεκινήσει τα γυρίσματα ακριβώς μετά το The Irishman.

Εμείς μένει μονάχα να περιμένουμε τις εξελίξεις. Δεν θα αργήσουν κατά πως φαίνεται και πολύ...

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο