ΣΕΙΡΕΣ

Το Sexy Beast αποκτά prequel τηλεοπτική σειρά

Published: 26 Aug 2018, 15:16
Συντάκτης:

Στην εποχή των reboot και των remake η χαρά του θεατή είναι μεγάλη καθώς κλασικές ταινίες αλλά και διάσημα franchise της μεγάλης οθόνης μεταφέρονται με εγγυημένη πολλές φορές επιτυχία ως τηλεοπτικές σειρές. Μία τέτοια ταινία, η οποία ποτέ δεν περιμέναμε ότι θα είχε την τιμητική της, είναι και το “Sexy Beast”, ένα ασυνήθιστο crime thriller του 2000 από τον Τζόναθαν Γκλέιζερ (των Under The Skin & Birth) όπου πρωταγωνίστησε –και προτάθηκε για Όσκαρ- ο Μπεν Κίνγκσλεϊ σε έναν από τους καλύτερους ρόλους της καριέρας του.

Σύμφωνα με το Deadline, η “Anonymous Content” μαζί με την “Paramount Television” σκοπεύουν να επενδύσουν σε ένα prequel της επιτυχημένης ταινίας που αφορούσε τον συνταξιούχο εγκληματία, Γκαλ Νταβ, ο οποίος εξωθείται πάλι στο έγκλημα από τον πρώην συνάδελφο Ντον Λόγκαν. Όπως θα περιμέναμε, το τηλεοπτικό prequel του «Sexy Beast” θα επικεντρωθεί στην επαγγελματική σχέση που εξελίχθηκε μεταξύ των δύο χαρακτήρων αλλά και την συμμετοχή του “μεγάλου αφεντικού” που ακούει στο όνομα Τέντι Μπας.

Την σειρά έχει αναλάβει ο Michael Caleo τον οποίο έχουμε συναντήσει σεναριακά στα “Rescue Me” και “The Sopranos” όπως επίσης και στο “The Family” του Λυκ Μπεσόν με τους Ρόμπερτ ΝτεΝίρο και Μισέλ Φάιφερ.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το δίκτυο που θα φιλοξενήσει την σειρά ούτε η ημερομηνία κυκλοφορίας οι εταιρείες παραγωγής “Anonymous Content” και “Paramount Television” έχουν ήδη μερικές επιτυχίες από την συνεργασία τους, με σειρές όπως “13 Reasons Why”, “The Alienist”, “Catch-22” και το πολύαναμενόμενο “Maniac” που θα το δούμε στο Netflix με τους Έμα Στόουν και Τζόνα Χιλ.  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos