Όταν ο Rocky... τρέλανε τους θαυμαστές του

Published: 22 Jan 2015, 18:11
Συντάκτης:

Ήταν τρεις τουρίστες στην πόλη της Φιλαδέλφεια. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. Α, και μεγάλοι φαν των ταινιών του Rocky Balboa. Τι πιο φυσικό λοιπόν, από το να αναπαράγουν την κλασική κινηματογραφική σκηνή, στη οποία ο Rocky Balboa ανέβαινε τρέχοντας τα σκαλιά του Μουσείου Τέχνης της Πόλης, έφτανε στην κορυφή και πανηγύριζε σηκώνοντας τα χέρια ψηλά (και... μουγκρίζοντας). Έπεσαν και τα σχετικά στοιχήματα και οι Πίτερ Ρόου, Τζέικομπ Κέρσταν και Άντριου Ράιτ, έκαναν αυτό που κάνει ο κάθε σινεφίλ τουρίστας στη Φιλαδέλφεια που σέβεται τον εαυτό του, έλα όμως που στην κορυφή τους περίμενε μια μεγάλη, αναπάντεχη και... ιστορική έκπληξη: Ο ίδιος ο Σιλβέστερ Σταλόνε αυτοπροσώπως! 

"Παιδιά, εσείς είστε πολύ γρήγοροι, με κάνετε να φαίνομαι παλαίμαχος...", τους είπε γελώντας ο Σλάι και όταν ήρθε -φυσικά- η ώρα της selfie, σχεδόν τους διέταξε: "δείξτε σκληροί". Κάτι που δεν μάλλον δεν συνέβη όπως διαπιστώνουμε, μόνο που η φωτογραφία φυσικά έγινε viral. Cool.

Ο Σταλόνε βρίσκεται στη Φιλαδέλφεια για τα γυρίσματα του «Creed», το οποίο αφηγείται την ιστορια του Αντονι Κριντ, εγγονού του εμβληματικού αντιπάλου του Ρόκι «Απόλο Κριντ». Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν του «Fruitvale Station». 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos