Οscars 19: Νέο "ολίσθημα" της Ακαδημίας

Published: 12 Feb 2019, 09:55
Συντάκτης:

Η επόμενη τελετή για την απονομή των 91ων βραβείων Οscars στις 24/2 είναι οριστικά αυτή με την μεγαλύτερη γκρίνια... Και όχι τυχαία, καθώς η Ακαδημία συνεχίζει τις βιαστικές και άνευ ουσιαστικού λόγου, αποφάσεις.
Μετά την ανακοίνωση ότι δεν θα υπάρξει τελικά παρουσιαστής και πως οι περσινοί νικητές των ερμηνειών, Άλισον Τζάνεϊ, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Γκάρι Όλντμαν και Σαμ Ρόκγουελ θα αναλάβουν την παρουσίαση, χθες ήρθε η... βόμβα.
Τέσσερις κατηγορίες "κόβονται" από την ζωντανή μετάδοση και η απονομή θα γίνει την ώρα των διαφημίσεων. Οι... άτυχοι είναι η φωτογραφία, μοντάζ, make-up και μικρού μήκους! Μάλιστα, στις δύο πρώτες κατηγορίες είναι υποψήφιο το "The Favourite" με τον Γιώργο Μαυροψαρίδη να είναι το φαβορί στο μοντάζ!
Ήδη οι αντιδράσεις είναι πολλές και έντονες ενώ η Ακαδημία έκανε γνωστό πως οι ευχαριστήριοι λόγοι θα μεταδοθούν αργότερα μέσα στη ροή και πως μονταριστούν ώστε να γίνουν πιο ελκυστικές... Σε μια τελετή που έχει φτάσει τις 4 ώρες και φέτος θέλουν να την "κατεβάσουν" (ορθά) στις 3, δέκα λεπτά ακόμα για ανθρώπους του σινεμά, δεν μπαίνουν καν σε συζήτηση.
Ο κινηματογραφιστής Steve Yedlin ("Star Wars: The Last Jedi") ειρωνεύθηκε πως "ένα τηλεοπτικό σόου με θέμα τη γιορτή του σινεμά και της Τέχνης του θεωρεί πως οι υπεύθυνοι γι' αυτό είναι απλά βαρετοί" ενώ το καλύτερο ήρθε από τους σεναριογράφους του "A Quiet Place", Scott Beck και Bryan Woods. "Αγωνιούμε να δούμε τα Οscars φέτος, θα είναι και λίγα λεπτά μικρότερα σε διάρκεια".

<a href="/en/news/i-epelasi-ton-mi-amerikanon-skinotheton-sta-oskar/60127">Η επέλαση των μη Αμερικανών σκηνοθετών στα Όσκαρ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ επέλαση των μη Αμερικανών σκηνοθετών στα Όσκαρ

 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos