Ο Ουίλ Σμιθ στο "Dumbo" του Τιμ Μπάρτον;

Published: 13 Jan 2017, 10:52
Συντάκτης:

Το House of Mouse φλερτάρει με την ιδέα να υπογράψει με τον πολυπράγμονα Will Smith (η τελευταία του συμμετοχή ήταν στο Collateral Beauty του David Frankel), για κάποιον ρόλο στο επερχόμενο ριμέικ της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων του 1941, Dumbo το Ελεφαντάκι. Με σχέδια να επιταχυνθεί η παραγωγή της ταινίας, πλέον το φιλμ που θα σκηνοθετήσει ο Τιμ Μπάρτον (όπως σας είχαμε ενημερώσει σχεδόν αρκετούς μήνες πριν) δεν απέχει πολύ από το να γίνει πραγματικότητα σε σεναριακή διασκευή του Έρεν Κρούγκερ (The skeleton key, Brothers Grimm, Transformers).

Βέβαια το πρόβλημα ελλοχεύει στο τάιμινγκ, καθώς ο σταρ είναι έτοιμος να ξεκινήσει γυρίσματα για το Bad Boys for Life, με σκηνοθέτη τον Joe Carnahan για τη Sony Pictures και αυτή τη στιγμή ο Smith γυρίζει το Bright, τη νέα ταινία του Netflix σε σκηνοθεσία David Ayer και σεναριογράφο τον Max Landis.

Άλλο ένα ερώτημα που προκύπτει, εάν ο Smith τελικά υπογράψει, είναι το ποιον ρόλο θα αναλάβει, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι ‘ανθρώπινοι’ χαρακτήρες είναι πολύ λίγοι στην ιστορία. Βέβαια, ο διευθυντής παραγωγής της Walt Disney πρόσφατα δήλωσε πως η ταινία «θα προσθέσει μια μοναδική οικογενειακή ιστορία παράλληλα με το ταξίδι του Dumbo», κάτι που μας κάνει να αναρωτιόμαστε εάν ο Smith θα έχει κάποιον ενεργό ρόλο ως ‘πατρική φιγούρα’ σε αυτή την οικογένεια.

Ο Dumbo αναμένεται στις αίθουσες κάπου το 2018.

Μείνετε συντονισμένοι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos