Ο Jack White σώζει κινηματογραφικό «σπίτι»

Published: 25 Sep 2018, 10:36

O διάσημος συνθέτης και τραγουδιστής Jack White έσωσε ουσιαστικά το σπίτι που έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας του Francis Ford Coppola, "The Outsiders" του 1983, γνωστή ως "Επαναστάτες Χωρίς Αύριο" στη χώρα μας.
Αν δεν την θυμάστε, η εξαιρετική ταινία ακολουθεί το ταξίδι ενηλικίωσης και τις περιπέτειες μιας παρέας εφήβων, που ζουν και  μεγαλώνουν στην περιοχή Tulsa της Oklahoma με πρωταγωνιστές μερικούς μετάπειτα σουπερ σταρς, όπως Matt Dillon, Patrick Swayze, Ralph Macchio, Rob Lowe, Emilio Estevez, Tom Cruise, Diane Lane.
Το σπίτι έμεινε εγκαταλελειμμένο και κατεστραμμένο, μέχρι που το 2015 ο φανατικός θαυμαστής της ταινίας, Danny Boy O'Connor, ένας hip-hop καλλιτέχνης από την California, αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι γνωστό κι ως "The Outsiders house" με σκοπό να το μετατρέψει σε μουσείο αποδίδοντας φόρο τιμής στην ταινία και στο βιβλίο στο οποίο βασίστηκε.
Η ιδέα του είναι να ανακαινίσει το σπίτι και να αναβιώσει την  80’s ατμόσφαιρα της εποχής, μετατρέποντας το σε πιστό αντίγραφο του αρχικού σπιτιού και μετέπειτα σε μουσείο και ζήτησε βοήθεια από άλλους θαυμαστές να προσφύγουν σε δωρεές για την επίτευξη αυτού του project, περίπου 75.000 δολάρια..
Ο Jack White δώρισε το ποσό των 30,000 για να ενισχύσει το εγχείρημα που πλέον έφτασε το στόχο του. Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό,  επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα  www.theoutsidershouse.com.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos