Ο Άντονι Χόπκινς αποθεώνει τον Μπράιαν Κράνστον!

Published: 15 Oct 2013, 23:56
Συντάκτης:

Πόσο υπέροχο είναι όταν πραγματικά σπουδαίοι ηθοποιοί που δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα σε κανέναν, αφιερώνουν χρόνο για να εκτιμήσουν την δουλειά συναδέλφων τους, πόσο μάλλον να καθήσουν να γράψουν εκατοντάδες λέξεις παραδοχής, εκτίμησης, αγάπης.

<a href="/en/tainies/one-life/69301">One life</a>ΣΧΕΤΙΚΑOne life

Ο Άντονι Χόπκινς αποφάσισε να γράψει στον Μπράιαν Κράνστον το παρακάτω γράμμα, όταν είδε το «Breaking Bad»:

Αγαπητέ κύριε Κράνστον,

Μόλις ολοκλήρωσα έναν μαραθώνιο του «Breaking Bad» - από το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, μέχρι το τελευταίο της πέμπτης. Συνολικά δύο εβδομάδες (εθιστικής) θέασης.

Δεν έχω ξαναδεί ποτέ τίποτα παρόμοιο. Ευφυές!

Η ερμηνείας σας ως Γουόλτερ Γουάιτ είναι το καλύτερο δείγμα ηθοποιίας που έχω δει - στη ζωή μου! Υπάρχει, το ξέρετε, τόσο μεγάλη δηθενιά και βλακεία στη δουλειά μας που έχω χάσει κατά κάποιο τρόπο την πίστη μου στα πάντα... 

Ομως η δουλειά σας είναι εκθαμβωτική. Αυτό που βρήκα απίστευτο είναι η φοβερή ικανότητα και συνέπεια όλων των συντελεστών, σε όλες τις θέσεις παραγωγής. Πώς το καταφέρατε αυτό; Για πέντε ή έξι συνεχόμενα χρόνια; Πώς οι παραγωγοί (κι εσείς ανάμεσά τους), οι σεναριογράφοι, οι σκηνοθέτες, οι διευθυντές φωτογραφίας - όλα τα τμήματα καταφέρατε να διατηρήσετε την πειθαρχία και τον έλεγχο, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι θεϊκό;

Κάτι που ξεκίνησε ως μαύρη κωμωδία, το αναγάγατε σε λαβύρινθο αίματος, βιβλικής καταστροφής, κόλασης. Σαν Σαιξπηρική ή αρχαία Ελληνική τραγωδία.

Αν μπορείτε, σας παρακαλώ, μεταφέρετε το θαυμασμό μου σε όλους τους συναδέλφους σας - την Ανα Γκαν, τον Ντιν Νόρις, τον Ααρον Πολ, την Μπέτσι Μπραντ, τον Αρ Τζέι Μίτε, τον Τζόναθαν Μπανκς, τον Στίβεν Μάικλ Κιεζάντα - όλους! Ολοι παρέδωσαν μαθήματα μεγάλης υποκριτικής τέχνης με τις ερμηνείες τους. Η λίστα είναι πολύ μεγάλη.

Σας ευχαριστώ. Αυτού του είδους η αριστοτεχνική δουλειά είναι σπάνια και όταν, κάποια φορά, συμβαίνει -όπως σ' αυτή την επική σειρά- μου αποκαθιστά την ελπίδα μου για το μέλλον. Είστε ο καλύτερος ηθοποιός που έχω δει στη ζωή μου.

Δεχθείτε τα συγχαρητήρια και τον πιο βαθύ σεβασμό μου. Είστε πραγματικά, ένας μεγάλος, μεγάλος ηθοποιός.

Με εκτίμηση,

Τόνι Χόπκινς

Βάζουμε στοίχημα ότι σε ελάχιστους άνθρωπους στον πλανήτη Γη, ο Χόπκινς υπογράφει σαν Τόνι...

Πρώτη δημοσίευση: 15 Oct 2013, 23:56
Ενημέρωση: 26 Mar 2023, 14:08
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos