Νοίκιασε σπίτι βγαλμένο από ταινία του Ουές Άντερσον. Τώρα μπορείς.

Published: 15 Feb 2018, 03:01
Συντάκτης:

Σαν πραγματική οικογένεια Τενενμπάουμ μπορούν να ζήσουν επιτέλους οι φανς του Γουές Άντερσον, που αγαπούν το ξεχωριστό κινηματογραφικό στυλ του σκηνοθέτη ,χάριν σε αυτήν την πρωτότυπη κατοικία εμπνευσμένη από τα σετ μεγάλων αξέχαστων ταινιών του.

Αρκεί, φυσικά, να βρεθούν στο Οντάριο του Καναδά όπου μέσω Airbnb μπορούν να νοικιάσουν το «Mr. Anderson’s House» ένα σπίτι-αφιέρωση στο έργο του Άντερσον και το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τέσσερα άτομα, με κάτι λιγότερο από 200 δολάρια την βραδιά.

Από την επίσημη περιγραφή του Airbnb διαβάζουμε ότι : «Το σπίτι αποτελεί έναν φόρο τιμής στον αγαπημένο σκηνοθέτη και το έργο του και είναι ένα σχέδιο σε εξέλιξη. Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και έχετε άδεια διαμονής!»

Όπως είναι αναμενόμενο, κάθε δωμάτιο παρουσιάζει χαρακτηριστικά ταινιών του Άντερσον όπως τα παστέλ χρώματα του Grand Budapest Hotel μέχρι και προσκοπική σκηνή Ινδιάνικου ύφους για να νιώσετε την παιδικότητα του Moonrise Kingdom!

Μία ιδιαίτερη εκδήλωση αγάπης στον σκηνοθέτη, η τελευταία ταινία του οποίου Isle of Dogs θα ανοίξει την φετινή Berlinale, γεγονός πρωτάκουστο για ταινία κινουμένων σχεδίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos