ΣΕΙΡΕΣ

"The last man on earth" season 2

Published: 10 Oct 2015, 20:21
Συντάκτης:

Από τις καλύτερες κωμικές σειρές των τελευταίων χρόνων με τον Will Forte -στη θέση του δημιουργού και του πρωταγωνιστή- να είναι πράγματι στα φόρτε του. Όπως καταλαβαίνουμε από τον τίτλο, υποδύεται τον τελευταίο επιζώντα του ανθρωπίνου είδους μετά από την εμφάνιση ενός ιού. Τα καμώματά του Phil Miller άπειρα. Έφτιαξε ένα jenga μέχρι τα ουράνια και μία γενειάδα μέχρι τα έγκατα της γης, έκανε φιλαράκια του όλες τις μπάλες του Intersport ακολουθώντας τα χνάρια του Tοm Hanks, φορούσε τις πιτζάμες του Χιου Χέφνερ αφού πρώτα τις έπλυνε-απολύμανε (για ευνόητους λόγους) και φυσικά το σπίτι του ήταν αντανάκλαση της ψυχής του=δηλαδή μαύρα χάλια!

Εν συντομία το πιλοτικό επεισόδιο ήταν legen-dary και δεν σταματήσαμε να γελάμε με τα συνεχόμενα καφριλίκια του. Όμως ο θεούλης εκεί πάνω τον λυπήθηκε τον ήρωά μας και του έστειλε μία γυναίκα (όχι άξια εκπρόσωπος του είδους) στην οποία ορκίζεται αιώνια πίστη (αφού δεν παίζει τίποτα άλλο στον ορίζοντα). Μετά όμως του στέλνει την January Jones (τραγική ειρωνεία)... Από κει και πέρα το απόλυτο χάος! Μέχρι και δεύτερος Phil Miller κάνει εμφάνιση. Δεν γίνεται να μην ξεκαρδιστείς με τις ατυχίες που του συμβαίνουν και με τις μηχανορραφίες του. Βασικά λατρεύεις να τον αντιπαθείς…

Στη 2η σεζόν που ξεκίνησε πρόσφατα παρακολουθούμε τον Phil να έχει εξοστρακιστεί από την Τούσον εις αναζήτησιν νέου σπιτικού μαζί με τη γυναίκα του, σβήνοντας από την λίστα τους και τον Λευκό Οίκο. Την ίδια στιγμή  ο αδελφός του Phil Miller , που τον υποδύεται ο Jason Sudeikis (άλλος crazy dude), πλανιέται στο διάστημα θεωρώντας πως δεν υπάρχει ανθρώπινη ψυχή στον πλανήτη Γη. Οι αφοί Miller για κάποιο λόγο πιάνουν κουβεντολόι με ό,τι πιο ασυνήθιστο, ο Phil με μπάλες (ναι δεν το κόβει το χούι), ο Mike με σκουλήκια (WTF!). Προς μεγάλη μας έκπληξη και χαρά εμφανίστηκε ο τιτανομέγιστος Will Ferrell, ως μέρος του «μικρόκοσμου» που έχει σχηματιστεί, στο τέλος του 2ου επεισοδίου.

Όπως και στον προηγούμενο κύκλο η μαύρη κωμωδία στηρίζεται κυρίως στην big περσόνα του Will Forte (‘’SNL’’, ‘’How I met your mother’’) ο οποίος δεν χαλιναγωγεί το ταλέντο του (και καλά κάνει). Το χιούμορ παραμένει βιτριολικό και αιχμηρό, οι διάλογοι φευγάτοι, το μοντάζ καλοστημένο και η σκηνοθεσία καθόλου flat. Όλα αυτά με φόντο το μετα-αποκαλυπτικό σκηνικό. Το επόμενο επεισόδιο φέρει τον τίτλο Dead man walking και φυσικά δεν πρόκειται να το χάσουμε!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos