Και αν ο Μάικλ Τζάκσον έπαιζε στους X-Men?

Published: 17 Mar 2017, 22:54
Συντάκτης:

Καθώς ο Χιου Τζακμαν «τελείωσε» ως Γούλβεριν και ο Πάτρικ Στιούαρτ στέλνει μπερδεμένα μηνύματα για το εάν θα συνεχίσει να παίζει τον Professor X, θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί πως η πορεία των X-men σιγά σιγά ολοκληρώνεται.

Παρόλα αυτά όμως, δεν παύει να μας εκπλήσει αυτή η οικογένεια ταινιών, ιδίως αν συνειδητοποιήσουμε πως υπήρχαν ιδέες διαφορετικών ηθοποιών να ερμηνεύσουν τους ρόλους από αυτούς που εν τέλει επιλέχθηκαν. Για παράδειγμα, ο Μάικλ Τζακσον θα μπορούσε να είναι ο Professor X!

Καλά διαβάσατε, ο σεναριογράφος David Hayter, σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τους διάφορους διάσημους που βρέθηκαν σε οντισιόν για κάποιον από τους ρόλους.

“Ήμουν τυχερός και βρισκόμουν εκεί την ώρα του κάστινγκ, οπότε είδα κάποια άτομα όμως ο Terence Stamp που περνούσε οντισιόν για τον Xavier ή η Janet Jackson και η Mariah Carey για τη Storm. O Michael Jackson ήρθε γιατί ήθελε να παίξει τον Professor X. Ήταν φοβερό! O Viggo Mortensen ήρθε επίσης. Μου άρεσε πολύ για τον Wolverine αλλά εν τέλει δεν ευδοκίμησε για κάποιο λόγο. Η Angela Bassett ήταν η πρώτη μας επιλογή για τη Storm αλλά οι ατζέντιδές της ήθελαν περισσότερα χρήματα από όσα είχαμε τότε. Το ίδιο και με τη Rachael Leigh Cook για τη Rogue”.

Φοβερή δεν θα ήταν η πραγματικότητα με όλα αυτά τα ονόματα στους ρόλους; Καλώς ή κακώς, δεν θα μάθουμε ποτέ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos