Kαι ο Κερτ Ράσελ στο "Guardians of the Galaxy Vol.2"
Published: 17 Feb 2016, 20:54
O Kερτ Ράσελ θα είναι εκ των πρωταγωνιστών του "Guardians of the Galaxy Vol. 2" όπως επιβεβαίωσαν επίσημα τα Marvel Studios αλλά και ο σκηνοθέτης James Gunn.
Ο 64χρονος Αμερικανός θα υποδυθεί τον πατέρα του Starlord (Κρις Πρατ). Ο σκηνοθέτης δήλωσε πως μικρός αγαπούσε την ταινία "The Strongest Man in the World" με τον Ράσελ πρωταγωνιστή, και ήδη αισθάνεται ενθουσιασμένος.
Μαζί με τον Ράσελ, ανακοινώθηκαν οι προσθήκες των Elizabeth Debicki ("The Man From U.N.C.L.E.") και Chris Sullivan ("The Knick¨") χωρίς να διευκρινιστεί ποιοί θα είναι οι ρόλοι τους. Όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές θα επιστρέψουν για τη συνέχεια της υπερεπιτυχημένης ταινίας με την πρεμιέρα να έχει οριστεί στις 5 Μαϊου του 2017.
Πρώτη δημοσίευση: 17 Feb 2016, 20:54
Ενημέρωση: 17 Feb 2016, 20:54













ΣΧΟΛΙΑ
Εμφάνιση σχολίων