Jeff Goldblum: "Θέλω ένα sequel της Μύγας με David Cronenberg!"

Published: 27 Jun 2018, 14:50
Συντάκτης:

Ο Jeff Goldblum αποκάλυψε πως θα τον ενδιέφερε να συμμετάσχει σε ένα sequel του The Fly εάν ο David Cronenberg επέστρεφε στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Ο ηθοποιός έχει παραδεχτεί πως έχει αρκετές ιδέες για το sequel αυτό, προκαλώντας μεγάλο ενθουσιασμό. Το The Fly είναι μια από τις πιο αξιομνημόνευτες ερμηνείες του Goldblum, αν και ήρθε νωρίς στην καριέρα του, και είναι βασισμένη στην ομότιτλη νουβέλα του George Langelaan που είχε μεταφερθεί ξανά στη μεγάλη οθόνη στα τέλη της δεκαετίας του 50’. Η εκδοχή ωστόσο του Cronenberg είχε ενισχυμένο το στοιχείο του horror και ήταν αυτό που την κατέταξε ανάμεσα στις κλασσικές ταινίες του 80’

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, στα πλαίσια της προώθησης του Jurassic World 2, ο Jeff Goldblum ρωτήθηκε για την πιθανότητα ενός sequel για το The Fly, το οποίο κυκλοφόρησε στις αμερικάνικες αίθουσες το 1986 τρομοκρατώντας τότε τα παιδάκια, αποτέλεσμα που πιθανόν έχει και σήμερα στους θεατές μικρότερης ηλικίας. Ο ήρωας του Goldblum, Seth Brundle, δεν επιβίωσε μετά το τέλος της ταινίες ωστόσο ο ηθοποιός έχει μερικές ιδέες για το πως θα μπορούσε να επιστρέψει για ένα πιθανό sequel. Ακόμα πιο σημαντικά ωστόσο, ο Goldblum τόνισε πως θα ήθελε πολύ να ξανά δουλέψει με τον Cronenberg.

“Δεν πιστεύω πως ο ήρωας μου θα μπορούσε να είναι μέρος της ταινίας, γιατί φυσικά υπέστη τη μετάλλαξη και μετά υπήρξε το επεισόδιο με τη μηχανή και ξέρετε τη συνέχεια. Θα μπορούσα όμως να εμφανιστώ ως ένα εγγόνι του Seth Brundle, ή ως ένας αδερφός που δεν ξέραμε πως είχε και με κάποιο τρόπο τώρα εμφανίζεται!  Δεν ξέρω, αλλά σίγουρα ήταν συναρπαστικό να δουλεύεις με τον David Cronenberg. Αν εκείνος συμμετείχε στην παραγωγή θα ήθελα πολύ να ξανά δουλέψω μαζί του, αυτό μπορώ να σας το πω με σιγουριά.”

Το The Fly είχε πράγματι ένα sequel το οποίο έκανε πρεμιέρα το 1989 σε σκηνοθεσία Κρις Ουάλας με πρωταγωνιστή τον Έρικ Στολτζ, αλλά ούτε ο Goldblum ούτε ο Cronenberg είχαν κάποια ανάμειξη με την ταινία που κατακρίθηκε από κοινό και κριτικούς. Παρ’ όλα αυτά, ο Cronenberg επιχείρησε ένα reboot της ταινίας χρόνια αργότερα, ωστόσο για λόγους budget τα πλάνα του δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, όπως δήλωσε ο ίδιος το 2012.  Από τότε πολλοί έχουν αναρωτηθεί για το πως θα έμοιαζε αυτή η καινούργια version του The Fly.

Πηγές αναφέρουν πως η 20th Century Fox δουλεύει πάνω σε ένα reboot του The Fly χωρίς τους Goldblum και Cronenberg, αν και φαντάζει ριψοκίνδυνο στοίχημα. Ίσως τα σχόλια του ηθοποιού να επαναφέρουν το ενδιαφέρον για ένα reboot της ταινίας με αυτούς τους δύο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
2 days

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos