ΣΕΙΡΕΣ

Η Τόνι Κολέτ και ο πρώτος τηλεοπτικός γυναικείος οργασμός στο BBC

Published: 1 Sep 2018, 12:32
Συντάκτης:

Το BBC επιτέλους θα πάρει το ρίσκο και θα σπάσει το ταμπού που διατηρεί σε κάθε παραγωγή του και θα προβάλλει τον πρώτο του τηλεοπτικό γυναικείο οργασμό, δια χειρός Τόνι Κολέτ. Η 45χρονη υποψήφια για Όσκαρ για την ερμηνεία της στην “Έκτη Αίσθηση” και κάτοχος βραβείου Emmy αλλά και Χρυσής Σφαίρας θα γίνει η πρώτη γυναίκα που θα αποτυπώσει οργασμό στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς “Wanderlust”, στην οποία μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Στίβεν Μάκιντος θα ενσαρκώσουν ένα ζευγάρι σε διαδικασία επανεκτίμησής της σχέσης του.

Σε συνέντευξή της στο Radio Times η Κολέτ αποκάλυψε ότι προσφάτως ενημερώθηκε για την σκηνή-ορόσημο και αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή και χαρά για αυτήν την “χειροτονία” ως το πρόσωπο που θα συστήσει στο γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο τον κόσμο του 21ου αιώνα.

Αναφορικά με τον ρόλο δήλωσε ότι: “Αυτό που με τράβηξε εν μέρει στον ρόλο ήταν η ειλικρινής απεικόνιση της σεξουαλικότητας μιας μεσήλικης γυναίκας. Το να είσαι γυναίκα σε αυτήν την ηλικία, σε μία μακροχρόνια σχέση, να έχεις να αντιμετωπίσεις διάφορες καταστάσεις και παρόλα αυτά να παραμένεις ζωντανή, είναι δύσκολο. Αναμφίβολα, αυτή η πλευρά της γυναικείας αυτοπεποίθησης στο πλαίσιο της σεξουαλικότητας δεν γίνεται συχνά αντικείμενο συζήτησης.”

Η επίμαχη σκηνή θα ανοίξει το πρώτο από τα συνολικά έξι επεισόδια της σειράς και θα διακόπτεται από την είσοδο του παιδιού της οικογένειας. Η στιγμή της κλιμάκωσης θα συμβεί αργότερα μέσα στο ίδιο επεισόδιο.

Το “Wanderlust” είναι μία συμπαραγωγή BBC-Netflix και θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos