Η Σέλμα Μπλερ είναι πολύ δυνατή

Published: 21 Oct 2018, 17:15
Συντάκτης:

Η Σέλμα Μπλερ βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει δημόσια ότι πάσχει από πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η 46χρονη ηθοποιός ανέβασε ένα σχετικό post (που μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου) στο Instagram, όπου εξηγεί ότι έχει διαγνωστεί με την συγκεκριμένη ασθένεια από τον περασμένο Αύγουστο και από την οποία θα υποφέρει μέχρι το τέλος της ζωής της (η νόσος δεν γιατρεύεται), με φόβους για επιπλοκές που πιθανόν να επηρεάσουν τον εγκέφαλο ή την σπονδυλική στήλη.

Η Σέλμα Μπλερ έγινε διάσημη από τα «Cruel Intentions» & «Legally Blonde», ενώ πέρυσι την είδαμε πλάι στον Νίκολας Κέιτζ στο «Mom and Dad». Αυτό τον καιρό συμμετέχει -σε πρωταγωνιστικό ρόλο- στα γυρίσματα της sci-fi σειράς του Netflix «Another Life» και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τυους παραγωγούς που της έδωσαν την ευκαιρία να συνεχίσει στην σειρά.

«Έχω συμπτώματα εδώ και αρκετά χρόνια. Είμαι ουσιαστικά ανάπηρη, κάποιες στιγμές δεν μπορώ να στηριχτώ στα πόδια μου, μου πέφτουν πράγματα, η μνήμη μου είναι προβληματική, η αριστερή πλευρά του σώματός ζητά κατεύθυνση από ένα προβληματικό GPS, με δυσκολία μπαίνω στα ρούχα μου. Η κατανόηση που δείχνουν οι άνθρωποι της σειράς είναι συγκινητική. Θα προσπαθήσω σκληρά και όπου με βγάλει…»

Kουράγιο.

 

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos