ΣΕΙΡΕΣ

Η έφηβη μάγισσα Sabrina επιστρέφει

Published: 5 Dec 2018, 17:51
Συντάκτης:

Αν παρακολουθήσατε πρόσφατα στο Netflix τη σειρά “Chilling Adventures of Sabrina” (η γνώμη μας εδώ) τότε είναι δύσκολο να μην είστε φαν αυτού του φανταστικού κόσμου στον οποίο κατοικεί η αγαπημένη μας Sabrina και οι θείες της! Για να σας υπενθυμίσουμε, η Sabrina (Kiernan Shipka) γεννήθηκε μισή μάγισσα και μισή θνητή, και κατοικεί στην φανταστική πόλη Greendale όπου υπάρχει ένας ασυνήθιστος βαθμός μεταφυσικών φαινομένων. Στην πρώτη σεζόν την είδαμε να «παλεύει» με τον εαυτό της για ποιό δρόμο θα ακολουθήσει: θα επιλέξει να είναι μάγισσα και να υπηρετεί τον Dark Lord ή θα επιλέξει να είναι θνητή; Στο τελευταίο επεισόδιο πήραμε μία γεύση για το τί θα επακολουθήσει, ευχόμενοι μέσα μας πως η Sabrina θα γίνει μία badass έφηβη μάγισσα!

 Όταν ο Roberto Aguirre Sacasa, showrunner της σειράς, ανακοίνωσε στο Twitter του ότι η Sabrina θα έρθει ξανά κοντά μας για ένα μονάδικο Christmas special επεισόδιο στις 14 Δεκέμβρη, είμασταν περιχαρείς. Όταν όμως μάθαμε πως η Sabrina θα επιστρέψει στις οθόνες μας για δεύτερη σεζόν στις 5 Απριλίου του 2019, πετάγαμε στα σύννεφα. Ιδίως αφού οι υποψίες μας φαίνονται να επαληθεύονται με το τρέιλερ. Υπό το τραγούδι Cherry Bomb των The Runaways, βλέπουμε μία Sabrina να ντύνεται στα μαύρα, να συμμετέχει σε κάτι που στη δική μας φαντασία μοιάζει με ένα sexy mosh pit, να επιχειρεί κάποιου είδους πυρκαγιά και πολλά ακόμα. Ανάμεσα στα θετικά συγκαταλέγονται και τα πλάνα του γάτου Salem. Ελπίζουμε σύντομα να βγεί και το official trailer, καθώς 46 δευτερόλεπτα δεν είναι αρκετά!

Τέλος, για εσάς που πραγματικά ανυπομονείτε, να συμπληρώσουμε πως το Χριστουγεννιάτικο special επεισόδιο έχει τίτλο “A Midwinter’s Tale,” και η σύνοψή του διαβάζει ως εξής: «Η Εκκλησία της Νύχτας, όπως όλες οι συνάξεις μαγισσών, γιορτάζει το χειμερινό ηλιοστάσιο, δηλαδή την μεγαλύτερη νύχτα της χρονιάς, με τις οικογένειες να μαζεύονται γύρω από τη φωτιά για να τραγουσίδουν παγανιστικά τραγούδια, να πουν ιστορίες φαντασμάτων αλλά και να προστατευθούν από κάθε λογής μεταφυσικά πλάσματα που θέλουν να προκαλέσουν μπελάδες. Κατά τη διάρκεια του χειμερινού ηλιοστασίου, το πέπλο ανάμεσα στον κόσμο των θνητών και του μεταφυσικού είναι λεπτό, έτσι αυτή η νύχτα ενδείκνυται για μία σεάνς, την οποία φυσικά και συγκαλεί η Sabrina με σκοπό να επικοινωνήσει με την νεκρή μητέρα της. Αλλά οι γιορτές είναι και η κατάλληλη εποχή για επισκέπτες, ευπρόσδεκτους και μή. Ποτέ δεν ξέρεις τί θα κατέβει από την καμινάδα».  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos