H Tίλντα Σουίντον το τερμάτισε στην Suspiria

Published: 13 Oct 2018, 12:06
Συντάκτης:

Οι υποκριτικές ικανότητες της Τίλντα Σουίντον είναι αυταπόδεικτες και υπενθυμίζονται συχνά στο κοινό μέσα από τους ιδιόρρυθμους ρόλους που αναλαμβάνει και (πάντα) απογειώνει. Από το “We Need to Talk About Kevin” μέχρι το “Only Lovers Left Alive” η Βρετανίδα ηθοποιός καταφέρνει ξεχωρίζει με το ταλέντο της και να μας εκπλήσσει με τις επιλογές της, όπως για παράδειγμα στην τελευταία προσέγγιση της στον ρόλο της στην ταινία “Suspiria”.

<a href="/en/multimedia-video-clip/ayto-einai-vinteo-poy-skinothetise-i-tilnta-soyinton/59156">Αυτό είναι το βίντεο που σκηνοθέτησε η Τίλντα Σουίντον</a>ΣΧΕΤΙΚΑΑυτό είναι το βίντεο που σκηνοθέτησε η Τίλντα Σουίντον

Στο remake του κλασικού “Suspiria” του Ντάριο Αρτζέντο, ο Λούκα Γκουαντανίνο στρατολόγησε την Σουίντον για τον ρόλο του 82χρονου ψυχιάτρου Jozef Klemperer, για τον οποίο η ίδια αρχικά είχε αρνηθεί ότι όντως έπαιξε αλλά εν τέλει επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της. Αφού εξαφανίστηκε η περίεργη αυτή μυστικοπάθεια, η Σουίντον αποκάλυψε ότι προφανώς πέρασε από βαρύ make up για να μεγαλώσει ο λαιμός της και να αποκτήσει ένα αρρενωπό πηγούνι έτσι ώστε να μοιάζει με γέρο άνδρα.

 Η ανατροπή σε όλη αυτήν την μεταμόρφωση βέβαια είναι ότι μαζί με το τετράωρο μακιγιάζ που έκανε καθημερινά, η ηθοποιός θέλησε να βιώσει ολοκληρωτικά την εμπειρία του ανδρικού σώματος γι’ αυτό και ζήτησε άδεια να φορέσει προσθετικό ανδρικό πέος. Και την πήρε!

Ο make up artist Mark Coulier που έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ σε μεγάλες παραγωγές όπως “Grand Budapest Hotel”, “Iron Lady”  και έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με την Σουίντον δήλωσε ότι: «Μας έβαλε να φτιάξουμε ένα ολοκληρωμένο σετ ανδρικών γεννητικών οργάνων το οποίο φορούσε και ένιωθε να αιωρείται ανάμεσα στα πόδια της. Κατάφερε μάλιστα να το δείξει και ενώ ήμασταν στο πλατό μερικές φορές».

Το πόσο διασκέδασαν οι εμπλεκόμενοι στο πλατό με το “πέος” της Σουίντον δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματικό για την ηθοποιό και την ερμηνεία της σαν άντρας  παρά το γεγονός ότι δεν θα είναι εμφανής αυτή η σωματική αλλαγή στους θεατές.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos