H Σκάρλετ Γιόχανσον απαντά στις κατηγορίες για τον νέο της ρόλο

Published: 4 Jul 2018, 16:16

Το 2017 έπαιξε στο "Ghost in the Shell" και βρέθηκε εν μέσω κατηγοριών για whitewashing του καστ της ταινίας και ουσιαστικά του γιαπωνέζικου manga. Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως η 33χρονη Σκάρλετ θα ξανασυνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders στην ταινία "Rub & Tug" με θέμα τη ζωή του Dante “Tex” Gill, γεννημένου ως Lois Jean Gill, μιας γυναίκας που ήθελε να θεωρείται άνδρας.
Η απόφαση της ηθοποιού να ενσαρκώσει έναν διεμφυλικό ρόλο ξεσήκωσε εκ νέου θύελλα διαμαρτυριών. Εν μέσω του εκπροσώπου της, η Σκάρλετ έδωσε την παρακάτω, ξεκάθαρη απάντηση:
«Πείτε τους να απευθυνθούν στους Jeffrey Tambor, Jared Leto και Felicity Huffman για κάθε σχόλιο...» Ολοι τους υποδύθηκαν transgender χαρακτήρες σε τηλεόραση και κινηματογράφο, με πολλά βραβεία και με το Οσκαρ β' ανδρικού για τον Leto και το "Dallas Byers Club".
Οσο για την ταινία, είναι όντως ένα μεγάλο στοίχημα για την ηθοποιό. Ο Dante “Tex” Gill έμεινε γνωστός στα 70s και 80s για τις διαμάχες του με τη Μαφία, καθώς ήταν ιδιοκτήτης σε κέντρα μασάζ που χρησίμευαν και ως οίκοι ανοχής. Ο Tex ήταν υπέρβαρος -δείτε τις παρακάτω φωτό- και πάντα δήλωνε άνδρας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos