ΣΕΙΡΕΣ

H Κριστίνα φεύγει, η Κάρλα έρχεται

Published: 4 Aug 2015, 14:54
Συντάκτης:

Η Κάρλα Γκουτζίνο θα αντικαταστήσει την Κριστίνα Χέντρικς στον πρωταγωνιστικό ρόλο του "Roadies", της πρώτης τηλεοπτικής σειράς που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις ο Κάμερον Κρόου σαν σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος. 

Αφορά τις "περιπέτειες" της ομάδας τεχνικών και παραγωγών που συνοδεύουν μια διάσημη ροκ μπάντα στην παγκόσμια τουρνέ της και η Γκουτζίνο θα υποδυθεί την διευθύντρια παραγωγής της τουρνέ, με τον ρόλο να έχει γραφτεί από την αρχή ξανά από τον Κρόου, με αποτέλεσμα να αλλάξει και η πρωταγωνίστρια, καθώς ο ρόλος είχε αρχικά δοθεί στην Κριστίνα Χέντρικς. Υπέρ-hot και οι δύο, της στηρίζουμε όσο δεν πάει.

H σειρά αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν αναλογιστούμε ότι χρέη εκτέλεσης παραγωγής θα αναλάβει ο Τζέι Τζέι Έιμπρααμς, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Λιούκ Ουίλσον, Ίμοτζεν Πουτς και Κίσα Καστλ-Χιούζ (η Ομπάρα Σαντ από το Game Of Thrones).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos