ΣΕΙΡΕΣ

Έρχεται η 2η σεζόν του "The deuce"

Published: 6 Aug 2018, 13:10
Συντάκτης:

Η επιτυχημένη σειρά του HBO, «The Deuce», μετά από μία πολύ καλή πρώτη σεζόν, επιστρέφει με δεύτερη σεζόν τον Σεπτέμβριο και γι’ αυτό έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν teasers για να πάρουμε μία πρώτη γεύση του τι θα δούμε.

Η σειρά είναι μία δημιουργία των George Pelecanos και David Simon («The Wire»), με πρωταγωνιστές τους James Franco και Maggie Gyllenhaal. Πραγματεύεται την νομιμοποίηση και την άνοδο της βιομηχανίας του πορνό στην Times Square της Νέας Υόρκης από την δεκαετία του 1970 μέχρι τα μέσα των 80s. Όποιος ζούσε εκείνη την εποχή εκεί, ξέρει ότι η Times Square δεν ήταν το ιδανικότερο μέρος να μένει κανείς. Πλέον βέβαια η Disney και το MTV έχει πολλά ακίνητα εκεί και έχει αλλάξει ο χαρακτήρας της περιοχής. Στο teaser για την δεύτερη σεζόν δεν μαθαίνουμε πολλές λεπτομέρειες για την υπόθεση, βλέπουμε όμως τους δύο πρωταγωνιστές  και μπόλικα μουστάκια και μπουστάκια. Το HBO περιγράφει την ιστορία λέγοντας ότι ανακαλύπτει «τον ακατέργαστο κόσμο και τις πρωτοποριακές στιγμές αυτού που μετά έγινε αμερικάνικη βιομηχανία του σεξ».

Παραγωγοί της σειράς εκτός των Pelecanos και Simon, είναι ο James Franco και η Nina K. Noble. Ο Franco πρόκειται να παίξει και στο θρίλερ «Kin», που θα κυκλοφορήσει τέλη Αυγούστου στην Αμερική (20 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα), αλλά και στην νέα ταινία των Κοέν, που θα την δούμε στο προσεχές φεστιβάλ της Βενετίας ενώ θα σκηνοθετήσει και την ταινία «Pretenders», στην οποία θα παίζει μαζί με την Juno Temple και τον Dennis Quaid.

Το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του «The Deuce»θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου στο HBO.

Update 20/8/18: Νέο, "σέξι και επικίνδυνο" τρέιλερ:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos