Δείτε live το soundtrack του «There will be blood»!

Published: 4 Feb 2017, 05:42
Συντάκτης:

Η Σύγχρονη Ορχήστρα του Λονδίνου (LCO) και ο Jonny Greenwood, κιθαρίστας των Radiohead, μας μυούν στο πρότζεκτ «Θα χυθεί αίμα» live. Ήδη από τον Ιανουάριο του 2017-και για μόλις 4 εμφανίσεις- τρέχει η παράσταση, που περιλαμβάνει την ταινία του Paul Thomas Anderson, η οποία προτάθηκε για 8 Όσκαρ κι απέσπασε εν τέλει 2, καθώς και την Αργυρή Άρκτο στο Φεστιβάλ Βερολίνου το 2007, μαζί με live την μουσική της από τον Greenwood.

Κι ενώ οι πρώτες εικόνες της νέας συνεργασίας του Paul Thomas Anderson με τον Daniel Day Lewis έχουν ήδη κυκλοφορήσει, ενώ πριν λίγα 24ωρα επισημοποιήθηκε ότι ο Γκρίνγουντ θα επιμεληθεί ξανά το σάουντρακ της ταινίας. Στο μεταξύ, όμως, ο κιθαρίστας των Radiohead θυμάται τα παλιά και προσφέρει τη δυνατότητα στους εκτός Βρετανικού εδάφους να απολαύσουν τον συνδυασμό ταινίας και μουσικής.

Βέβαια, όσοι δεν έχετε τη δυνατότητα να παρευρεθείτε εγκαίρως, στο κάτωθι βίντεο μπορείτε να πάρετε μία γεύση, απολαμβάνοντας σε τρισδιάστατη μορφή τον ίδιο τον Greenwood να κάνει πρόβα την μουσική με την ορχήστρα.

Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια: http://www.lcorchestra.co.uk/will-blood-live-uk-tour/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos