Cheech & Chong: Επιστρέφουν!

Published: 10 Nov 2018, 15:58
Συντάκτης:

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, παρ’όλα αυτά είναι πιθανό το εμβληματικό stoner duo να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη ή να εμφανιστεί σε κάποια online πλατφόρμα! Τα τελευταία δύο χρόνια ο Richard “Cheech” Marin και ο Tommy Chong έκαναν συζητήσεις για μία νέα ταινία, αλλά δεν έχει πραγματοποιηθεί κάτι ακόμα. Μία νέα επιχειρηματική δραστηριότητα όμως μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για μία νέα ταινία.

Η εταιρεία Profile Solutions Inc. απέκτησε τα δικαιώματα διανομής για την ανδρική σειρά περιποίησης Cheech and Chong. Πιστοί στην παράδοση του διδύμου, τα προϊόντα έχουν ως βάση την κάναβη! Ο CEO της εταιρείας, Dan Oran, δήλωσε «είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα διανήμουμε τα ανδρικά προϊόντα περιποίησης Cheech & Chong με βάση την κάναβη. Όντας μία εταιρεία που παράγει προϊόντα από κάναβη, θεωρούμε πως δεν υπάρχει καλύτερη προσθήκη από το brand Cheech & Chong. Ουσιαστικά το brand είναι συνώνυμο με την κάναβη, αφού οι Cheech & Chong είναι πρωτοπόροι στην βιομηχανία της κάναβης αλλά και πρωτοπόροι στην επανάσταση της κάναβης».

Βέβαια, η ανακοίνωση αναφέρει πως η Profile Solutions απέκτησε και άλλα δικαιώματα, πέρα από αυτά της διανομής των προϊόντων, αλλά δεν δόθηκαν παραπάνω λεπτομέρειες. Ίσως να προσπαθούν να συνεργαστούν με το δίδυμο για μία νέα ταινία; Για μία νέα σειρά; Ίσως για μία νέα animated σειρά; Ακόμα και αν αυτό δεν συμβεί, τα έσοδα της εταιρείας μπορεί να πείσουν τον Marin και τον Chong να συνεργαστούν για τη συνέχεια του “Up in Smoke.” Άλλωστε, στο IMDB υπάρχει καταχώρηση με τίτλο “Untitled Cheech and Chong Project,” οπότε είμαστε αισιόδοξοι!

Το “Up in Smoke” προβλήθηκε το 1978 και ήταν η κωμωδία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις εκείνη τη χρονιά. Δεν θεωρείται τυχαία cult. Από τότε, το δίδυμο έχει εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες, κυρίως τις δεκαετίες του ’70 και ’80. Αν υπολογίσουμε την πρόσφατη μόδα των reboot/revivals, αλλά και την αποδοχή της μαριχουάνας από το κοινό, τότε γιατί να μην συμβεί μία νέα ταινία Cheech & Chong; Αρκεί, οι πρωταγωνιστές να μην αντικατασταθούν από γυναίκες, αφού και αυτό είναι ένα νέο trend...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos