Το brand name Στίβεν Κινγκ είναι καυτό!

Published: 11 May 2018, 13:50
Συντάκτης:

Οι μεταφορές των βιβλίων του μετρ του τρόμου, Stephen King, φαίνεται πως δεν θα σταματήσουν. Ο σκηνοθέτης του «Splice», Vincenzo Natali, προσπαθεί να κάνει ταινία την νουβέλα των Stephen King και Joe Hill (γιού του Stephen), «In The Tall Grass», ήδη από το 2015. Πλέον μαθαίνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί αυτό το σχέδιο, μέσα από το Netflix. Ο Natali ήταν σε συζητήσεις και για την μεταφορά του «It», την οποία τελικά ανέλαβε ο Andy Muschietti. Μετά την επιτυχία του «It», στο οποίο έπεται συνέχεια, το brand name Στίβεν Κινγκ πουλάει και πάλι σαν ζεστή μπαγκέτα... Το Netflix πέρσι μετέφερε δύο βιβλία του King, το «Gerald’s Game» και το «1922», ενώ σύντομα θα ακολουθήσει το «In The Tall Grass» με  πιθανό πρωταγωνιστή τον James Marsden («Westworld»), ο οποίος είναι σε συζητήσεις.

Ο Natali είχε δηλώσει το 2015, όταν είχε ανακοινωθεί το πρότζεκτ, ότι «ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι το γρασίδι είναι τρομακτικό; Ο King και ο Hill βρίσκουν τον τρόπο. Έχουν μετατρέψει ένα κατά τα άλλα αβλαβές χωράφι του Κάνσας σε μία σκηνή για μία από τις πιο τρομακτικές ιστορίες που έχω διαβάσει».  Σχετικά με την υπόθεση, εμπλέκονται δύο αδέρφια, που σταματούν να ξεκουραστούν σε ένα χωράφι με πλούσια χλόη. Τότε ακούν μία φωνή μέσα από το γρασίδι, που τους καλεί σε βοήθεια. Περιττό να πούμε ότι ακολουθούν πολλά άσχημα πράγματα για τους βασικούς ήρωες.

Το «In The Tall Grass» είναι μία από τις πολλές μεταφορές βιβλίων του Stephen King που αναμένουμε να δούμε. Ανάμεσα σε αυτές είναι το «It Chapter 2», που θα βγει το 2019, το remake του «Pet Semetary», το «Castle Rock» από το Hulu που θα προβληθεί το καλοκαίρι, το «The Long Walk», το «The Tommyknockers» για το οποίο επίσης σας είχαμε ενημερώσει, μία 10ωρη μίνι σειρά που θα βασίζεται στο «The Stand», το «The Bone Church» που θα το μεταφέρει στην τηλεόραση ο David Ayer, μία πιθανή τηλεοπτική μεταφορά του «Dark Tower» μέσα από την Amazon και φυσικά δεν ξεχνάμε τα σχέδια του Στίβεν Σπίλμπεργκ!

Σίγουρα τα βιβλία του King θα μας απασχολήσουν πολύ το επόμενο διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos