“The Bad Batch”: Kαι το δεύτερο τρέιλερ είναι... τρέλα!

Published: 2 Aug 2016, 14:38
Συντάκτης:

“The Bad Batch” λέγεται το νέο πολυαναμενόμενο φιλμ της δημιουργού του εξαιρετικού “A Girl Walks Home Alone at Night”, Άννα Λίλι Άμιρπουρ, η οποία έρχεται να προκαλέσει και πάλι, δημιουργώντας αυτή τη φορά μια ‘καννιβαλιστική ιστορία αγάπης’, όπως σας είχαμε πρωτοπεί εδώ.

Αυτή τη φορά, η Αμερικανίδα σκηνοθέτης, εκμεταλλευόμενη τη φήμη που επάξια της χάρισε η προηγούμενη ταινία της,  επέλεξε ένα αναγνωρίσιμο καστ ηθοποιών αποτελούμενο από τους Τζέισον Μομόα, Τζιμ Κάρει, Κιάνου Ριβς, Ντιέγκο Λούνα και Σούκι Γουότερχαουζ και ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας στο τέλος του μήνα, συμμετέχοντας με την ταινία της στο διεθνές διαγωνιστικό.

Το “The Bad Batch” είναι  μια δυστοπική ιστορία αγάπης στην έρημο του Τέξας που θα λάβει χώρα εντός μιας κοινότητας κανίβαλων. Ο Τζέισον Μόμοα συγκεκριμένα, ο οποίος υποδύεται τον ‘Miami man’ uθα ερωτευτεί το… φαγητό του, ήτοι την.. Σούκι Γότερχαουζ. Από την πλευρά  της, η παραγωγός  Μέγκαν Έλισον έκανε την εξής αινιγματική δήλωση: «Αν ψάχνετε για κάτι σαρκοβόρο και αιματηρό επάνω στο ρόλο της σταρ Σούκι Γουότερχάουζ, δεν είναι. Και αυτό είναι σχεδόν πιο ιντριγκαδόρικο. Τι μας κρύβει η Άμιρπουρ; Ριγούμε και μόνο που το σκεφτόμαστε».

Σύμφωνα πάντως με την ίδια τη σκηνοθέτιδα, «η ταινία ακολουθεί έναν μάτσο κανίβαλο ο οποίος σπάει τον κανόνα που τον θέλει ‘να μην παίζει με το φαί του’. Είναι κάτι σαν το “Road Warrior” να συναντά το “Pretty in Pink” με ένα soundtrack σκέτη ντόπα…». Σε άλλη της δήλωση, η Άμιρπουρ που αγαπά το κλασικό σινεμά, έχει περιγράψει την ταινία «σαν να έκαναν παιδί το “El Topo” και το “Dirty Dancing”.

Κινηματογραφική αυτοαναφορικότητα, σάουντρακ – ντόπα και αψεγάδιαστο στιλάρισμα.. Μήπως η θηλυκή συνέχεια του Κουέντιν Ταραντίνο είναι η.. Άμιρπουρ; Για την ιστορία πάντως, στο soundtrack  του “The Bad Batch” συμμετέχουν οι Federale, μια μπάντα από το Πόρτλαντ που ξεκίνησε ως tribute band στον Ένιο Μορικόνε. Τυχαίο; Ίσως όχι και τόσο…

Update 6/9/16: Τρέιλερ δεν κυκλοφόρησε ακόμη, αλλά τα πρώτα δύο clip της ταινίας που ανέβασε το Film Stage, απεικονίζουν μια πρώτη γεύση από την εκκεντρική ατμόσφαιρα που χτίζει η ιδιαίτερη Ιρανή δημιουργός...

Update 13/2/17: Το τρέιλερ ανέβηκε και είναι εντελώς γεια σου και σχεδόν φανταστικό! Με γαμάτη ελεκτροκουλή τέκνο, τον Μομόα πρησμένο σαν να μην υπάρχει αύριο, τον Κιάνου Ριβς περίπου χοντρό, τον Τζιοβάνι Ρίμπιζι φρικαρισμένο και την Σούκι Ουότερχαουζ ποζερού σε ένα εναλλακτικό "βρώμικο" φουτουριστικό σύμπαν, κάπου μεταξύ "Mad Max" & "Texas Chainsaw Massacre". Δεν χάνεται!

Update 13/4/17: Kαι το δεύτερο τρέιλερ είναι... τρέλα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos