Αυτός είναι ο νέος Terminator

Published: 14 Apr 2018, 14:15
Συντάκτης:

Έχουμε νέο Terminator. Ο Gabriel Luna, γνωστός για τον ρόλο του Robbie Reyes/Ghost Rider στο «Agents of S.H.I.E.L.D.», θα έχει ένα βασικό ρόλο στο «Terminator 6», που αναμένεται να βγει το 2019. Με αυτό τον ρόλο θα δοθεί η ευκαιρία στον 35χρονο ηθοποιό να μπει στον κινηματογραφικό χάρτη. Ο James Cameron δεν θα επιστρέψει ως σκηνοθέτης, αλλά θα έχει τον ρόλο του παραγωγού, ενώ μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας, τον Tim Miller («Deadpool»), επέλεξαν τον Luna για έναν από τους πιο αρχετυπικούς sci-fi ρόλους στην κινηματογραφική ιστορία.

Ο Arnold Schwarzenegger θα επιστρέψει στον ρόλο του T-800, όπως και η Linda Hamilton στον ρόλο της Sarah Connor, μετά το «Terminator 2: Judgment Day» (1991), όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν αρκετούς μήνες. Στην ουσία θα είναι ένα σίκουελ του T2, αγνοώντας τις υπόλοιπες τρείς ταινίες που ακολούθησαν. Η Natalia Reyes («Lady») θα συμμετέχει στην ταινία, σε έναν ακόμα αδιευκρίνιστο ρόλο. Ο Diego Boneta («Scream Queens») έκλεισε πρόσφατα για έναν ρόλο στην ταινία, όπως και η Mackenzie Davis («Blade Runner 2049»).  Ο David S. Goyer («Batman V. Superman») έχει αναλάβει το σενάριο με τον Billy Ray («The Hunger Games», «Captain Phillips»). Ο Miller και ο Cameron δήλωσαν πως σκοπός είναι να ξεκινήσει μία νέα τριλογία, οπότε φαίνεται πως θα ακολουθήσουν και άλλες ταινίες.

Ο Arnie πρόσφατα υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς και η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας μεταφέρθηκε από την Paramount, από τον Ιούλιο του 2019 στις 22 Νοεμβρίου 2019. Ακόμα και αν η μεταβολή αυτή δεν έχει σχέση με την επέμβαση, τουλάχιστον θα του δώσει χρόνο μέχρι να επανέλθει. Ακόμα άγνωστα περιμένουν στοιχεία από την πλοκή της ταινίας, με τα γυρίσματα να ξεκινούν το καλοκαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos