Από Ούμα, μούμια!

Published: 10 Feb 2015, 22:16
Συντάκτης:

Γιατί ρε Ούμα, γιατί ρε κορίτσι μου; Τι συνέβη; 

Ρενέ Ζελβέγκερ την είδε η πρώην (και με το νόμο πλέον) ερωτική μας φαντασίωση που επιχείρησε να κάνει κάποιες αλλαγές και... διορθώσεις στην εξωτερική της εμφάνιση, με αποτέλεσμα και αν το δει κανεις με λίγο μεγαλύτερη φατασία, να θυμίζει ζόμπι από το "Walking Dead" σε πρώιμο στάδιο.

Το νυστέρι δεν πέτυχε λοιπόν στην 45χρονη σταρ και με το τελικό αποτέλεσμα υα σκανδαλοθηρικά σάιτ και έντυπα κάνουν πάρτι από το πρωί....

Το ωραίο μάλιστα είναι ότι δεν κρύφτηκε, αλλά εμφανίστηκε σε δημόσια μάζωξη για να προμοτάρει τη νέα τηλεοπτική σειρά στην οποία μετέχει,το "The slap",όπου αντικαθιστά την Μαίρη Λουίζ Πάρκερ. 

Για ποιο λόγο αυτό το αγγελικό πλάσμα πήγε και πλακώθηκε σε βλεφαροπλαστική, χημικό πίλινγκ, μπότοξ, κανείς δεν θα μάθει.

Όχι ότι μας πέφτει και λόγος,αλλά το τελικό αποτέλεσμα μόλις κατέστρεψε έναν νεανικό μας έρωτα.

Update 12/2/15: Ανέλαβε ο μακιγιέρ της Ούμα, Τρόι Σούρατ, να εξηγήσει τα αίτια της "τρομακτικής" της εμφάνισης για την πρεμιέρα της νέας της μίνι-σειράς "Τhe Slap", προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν οφείλεται σε χειρουργικες επεμβάσεις: "Αποφασίσαμε από κοινού να δημιουργήσουμε μια εμφάνιση περισσότερο editorial και λιγότερο celebrity. Κάναμε πολύ πιο έντονο φρύδι και τολμηρά χείλη για μια πιο γαλλική αίσθηση. Έβαλα μια κρεμώδη βάση για γενική λάμψη, και μετά τόνισα τα ζυγωματικά, προσθέτοντας ζεστασιά. Στα χείλη έβαλα το χρώμα μου, Megalomane, μαζί με Peccadille – και μετά κρατήσαμε τα μάτια πολύ, πολύ διακριτικά. Με τον τρόπο που τόνισα τα φρύδια με μολύβι, δημιούργησα ένα εφέ που μοιάζει με λίφτινγκ. Μετά τελείωσα με μπεζ, ελαφρώς γυαλιστερή σκιά στα μάτια, και δεν έβαλα καθόλου μάσκαρα...ως αντίδραση ενάντια σε όλες αυτές τις ψεύτικες βλεφαρίδες που βλέπουμε στο κόκκινο χαλί..."

Αδερφέ, δεν αλλάζεις επάγγελμα καλύτερα;  

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 10 Feb 2015, 22:16
Ενημέρωση: 13 Feb 2015, 05:13
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos