ΣΕΙΡΕΣ

"Wilderness": Ένας όχι ακριβώς ύμνος στην αγάπη

Published: 20 Oct 2023, 15:49
Συντάκτης:

Σύνοψη: Η Liv και ο Will ζουν στο 'συννεφάκι' τους με έναν υπέροχο γάμο και αμέτρητη προίκα. Η ανακάλυψη ενός υπόπτου μηνύματος θα σκάσει αυτή τη φούσκα οδηγώντας το ζευγάρι σε ακραίες καταστάσεις.

<a href="/en/nea/palm-royale-dokimasmeni-syntagi-horis-riska/69814">"Palm Royale": Δοκιμασμένη συνταγή χωρίς ρίσκα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Palm Royale": Δοκιμασμένη συνταγή χωρίς ρίσκα

Γνώμη: Ένας όχι ακριβώς ύμνος στην αγάπη στη νέα σειρά του Amazon, με έναν έρωτα να καταλήγει στο κάλαθο των αχρήστων, αφού ο άντρας αποδεικνύεται μεγάλος 'παίκτης'.

Μολις η Liv στεγνώσει από το κλάμα, σχεδιάζει ένα ταξίδι μαζί, με σκοπό να τον εκδικηθεί χωρίς να λογαριάζει την πίκρα που θα προκαλέσει σε πολύ κόσμο.

Προσωπικά πόνταρα σε ένα horror-fun εγχείρημα, αλλά ήταν τόσο μεγάλη η τοξικότητα όλων, που καταπλάκωσε τη σειρά και μας τους ίδιους.

Σίγουρα η Jenna Coleman σαν απατημένη σύζυγος που θα φτάσει στα άκρα είναι χάρμα οφθαλμών, όπως και η clean cut φάτσα του Oliver Cohen ο οποίος είναι αντιπαθητικός χωρίς να κάνει τίποτα, πόσο μάλλον όταν μαθαίνουμε ότι έχει κάνει τη φιλενάδα του τάρανδο, όμως τονικά η σειρά χάνει λάδια.

Μη μπορώντας να εκμεταλλευτεί την έξυπνη ιδέα της εκδρομής δύο ατόμων που κοιτάζει ο ένας τον άλλον με μισό μάτι, αντί να παίξει με αυτό, γεμίζει με ανούσιες υποπλοκές 6 επεισόδια που άνετα μπορούσαν να είναι τα μισά.

Το κλίμα sex and the city με ποταρες, clubs που αποτελούν το λίκνο της διασκέδασης, κουλ αφεντικά που έχουν λεφτά πετώντας αστειάκια για το ανθρώπους που δεν έχουν, δημόσιες σχέσεις με την υψηλή κοινωνία, ήταν ένα ακόμα περιτύλιγμα που δεν είχε καμία σχέση με τη θεματική της σειράς, γιατί όλα αυτά που γίνονται μόνο ανάλαφρα δε τα λες.

Ο δημιουργός κάνει ότι μπορεί να γεμίσει ανατροπές το στόρυ, αλλά δυστυχώς σε έχει χάσει σαν θεατή αφού είναι τέτοια η τοξικότητα των χαρακτήρων που θέλεις να ουρλιάξεις ότι φτάνει. Η πρωταγωνίστρια έχει χάσει τη μπάλα σεναριακά με άθλιες αποφάσεις που δε βγάζουν νόημα, ενώ έχοντας περιέργεια μήπως δούμε κάποιο φινάλε που θα αλλάξει τη μοίρα του wilderness από τη μετριότητα, μάλλον αδίκως περιμέναμε.

Η Liv ξεστομίζει ένα επικό μονόλογο που το μόνο που λείπει στο τέλος είναι το I am Batman με τη βραχνή φωνή του Κρίστιαν Μπέιλ.

Καλές οι προθέσεις , αλλά η εκτέλεση δεν πέτυχε. Μας φτάνουν τα προβλήματα της καθημερινότητας, δε χρειάζεται να βλέπουμε χαρούμενα ζευγάρια  με λεφτά να αυτοκαταστρέφονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos