Το "White Lotus" επιστρέφει το ίδιο διαβρωτικό

Published: 7 Oct 2022, 01:51
Συντάκτης:

To "White Lotus" του ΗΒΟ προοριζόταν αρχικά για μίνι σειρά μίας σεζόν, αλλά μετά την μεγάλη κρκτική και εμπορική επιτυχία που κατέγραψε, αλλά και τις βραβεύσεις με Emmy, ήταν φυσιολογικό και αναμενόμενο να συνεχιστεί. 

<a href="/en/nea/des-milky-way-stin-ammo-foyl-kalokairina/68936">Δες το Milky Way στην άμμο. Φουλ καλοκαιρινά.</a>ΣΧΕΤΙΚΑΔες το Milky Way στην άμμο. Φουλ καλοκαιρινά.

Ο Μάικ Γουάιτ, δημιουργός της σειράς, κράτησε από το καστ του πρώτου κύκλου μόνο την Τζένιφερ Κούλιτζ, της οποίας ο ρόλος ήταν κομβικός και αναβίωσε την καριέρα της, ενώ αυτή την φορά η δράση μεταφέρεται στην Σικελί και το χιούμορ παραμένει ειρωνικό και διαβρωτικό, όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από το επίσημο τρέιλερ.

Η Όντρει Πλάζα ηγείται του νέου, αλλαγμένου καστ, με τους Μάικλ Ιμπεριόλι (The Sopranos), , Μάρεϊ Έιμπραχαμ, Τέο Τζέιμς, Χάλεϊ Λου Ρίτσαρτσον να σιγοντάρουν. 

Αναμένουμε ξανά τον τρόπο με τον οποίο οι ειδυλλιακές αποδράσεις των χαρακτήρων του White Lotus, θα μετατραπούν σε καλοκαιρινούς εφιάλτες. Η σειρά ανμένεται να ξεκινήσει 30 Οκτωβρίου, στην Ελλάδα θα την δούμε λογικά από το Vodafone TV. 

"The White Lotus" season 1: Διαβολεμένα απολαυστικό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Zone of interest, από την Spentzos Zone of interest, από την Spentzos