Το "The terror" επιστρέφει με 3η σεζόν

Published: 8 Feb 2024, 20:26
Συντάκτης:

H πρώτη σεζόν του «The terror» το 2018, ήταν εκπληκτική, σχεδόν στοιχειωτική, η καλύτερη σειρά της χρονιάς. Ο τρόμος είναι μέσα στον άνθρωπο.

<a href="/en/nea/kalokairinos-tromos-erhetai-i-2i-sezon-terror/60439">Καλοκαιρινός Τρόμος: Έρχεται η 2η σεζόν «The Terror»!</a>ΣΧΕΤΙΚΑΚαλοκαιρινός Τρόμος: Έρχεται η 2η σεζόν «The Terror»!

Η δεύτερη σεζόν με Ιάπωνες ηθοποιούς το 2019 αδικείται από την αναπόφευκτη σύγκριση: αξιόπιστο κοινωνικό δράμα με δαιμονικό πλαίσιο θρίλερ.

Το AMC έδωσε το πράσινο φως για ένα τρίτο κεφάλαιο της ανθολογικής σειράς τρόμου. Η νέα σεζόν 6 επεισοδίων με τίτλο The Terror: Devil in Silver, βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 2012 από τον Βίκτορ Λαβάλ και πάει για το 2025.

Το The Terror: Devil in Silver αφηγείται την ιστορία του Pepper, ενός μικροαστού της εργατικής τάξης που λόγω συμπτώσεων και του άστατου χαρακτήρα του, βρίσκεται έγκλειστος στο New Hyde Psychiatric Hospital, ένα ιδρυμα γεμάτο με ανθρώπους που η κοινωνία θα προτιμούσε να ξεχάσει. Εκεί, πρέπει να αντιμετωπίσει παράξενους ασθενείς, γιατρούς που κρύβουν σκοτεινά μυστικά, ίσως ακόμα και τον ίδιο τον Διάβολο

Περιμένουμε περισσότερα. 

 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos